En paus.

 
Jag mår inte så bra nu, så jag kommer försvinna lite. Gusto är räddaren i nöden och finns vid min sida. Det har han alltid gjort! Jag kommer kanske tillbaka om en vecka, eller en månad. Jag vet inte.

Jag vill ju göra en inspirerande och bra blogg, som är rolig att läsa men det går inte så bra. Förstår inte riktigt varför ni stannar kvar, men tack!

Mosaikstol

 
Hej hej!
Idag har jag gjort detta hela dagen. Förra veckan slog jag sönder porslin och målade den då illröda stolen vit (eller ja, den skiftar i rosa, men det gör inget) och idag började jag montera mina små porslinsskärvor lite slumpvis på stolen. Från början var det meningen att det bara skulle vara på sitsen, men eftersom detta skulle bli mer som ett konstprojekt så fick jag utveckla idén lite. Om det blir bra så ska jag nog köpa mer porslin och göra en fullt fungerande stol, som man kan sitta på utan att skära upp byxorna :P
Mycket jobb, men jag lyssnar på dokumentärer hela tiden och få springer tiden förbi!

Where is my mind?

Eftersom jag inte har så mycket vettigt att göra så pillade jag ihop en affish i går kväll.

Gussen & Jag

 
 
Jag och Gusto säger hej hej! I helgen är det vi som styr och ställer här hemma, för pojkvännen flyr till en kompis. Det ska nog gå bra!

Cdtallrik

Detta ar jag ägnat dagen åt, och i morgon blir det något liknande fast jag går upp en storlek kan man säga. Ni får se men om det blir som jag vill ha det så kommer det bli snyggt!


Här kommer natten.

Klockan är 01:43 och jag borde gå och lägga mej, men det var jätte länge sen jag satt uppe så här länge och det är ganska nice. Jag blir så kreativ framåt småtimmarna. Vill göra en plansch för något men vet inte vad. Vill lära mej illustrator lite bättre men har inte tålamodet för det.
Jag ska gå till ett tryckeri här i Växjö tänkte jag (vet dock inte vilket) och fråga lite snällt om dom kan trycka upp några av mina bilder på papper för en billig peng. Det skulle ju vara grymt om man hade en utställning och kunna sälja lite planscher, vykort och dyligt för en billig peng. Inte huvudsakligen för att tjäna pengar, utan för att det hade varit så kick ass om folk verkligen köpte det och hade på väggen.

Kollage

Vi har hållt på med kollage i skolan veckan som har varit, vilket har varit jätte kul! Såhär blev mitt. Tycker det ser ut lite som en illustration till en tidning.


Octopus girl

Blogg.se envisas med att inte ladda upp bilder som är större än 600 px så vad gör man.


När jag kollade på bilder på bläckfiskar så kom jag på att jag faktiskt hade en bläckfiskbild som jag inte hade gjort klart. Jag är inte helt nöjd med huden, men jag kommer bli galen om jag pillar mer på den nu. Den har varit väldigt tidskrävande. Att rita glasbollar är inte det lättaste :) Bläckfiskar är inte en dans på rosor det heller.

Varning! Långt inlägg!

 

På något sätt påminner bläckfiskar men om spindlar, även om dom samtidigt ser så otroligt coola ut. Eftersom jag har spindelfobi och inte kan titta på bilder på spindlar får den duga.
Jag har varit rädd för spindlar hela mitt liv, men av någon underlig anledning tar sällan folk det på allvar. De klappar en på huvudet och säger "men Lisa. Dom är ju inte farliga". Jag är så trött på det. Alla som har fobier för spindlar (eller andra ofarliga grejer) vet att de inte är farliga. Det är liksom inte därför man är rädd. Jag tror snarare på teorin att det är något i ens förflutna som har bidragit till rädslan.
Igår hittade jag en spindel i mitt och Jockes sovrum. Jocke tyckte att det var en bra idé att jag skulle försöka ta bort den. Så jag lär mej. Visst förstår jag hans tanke men jag vet ju att det tyvärr inte är så lätt. Det slutade med att jag fick hjärtklappning och började gråta. Sen började jag skratta av den ironiska situationen (eller kanske av nervositet). Så där stod jag, och gapskrattar samtidigt som tårarna forsar ner för kinderna. Självklart tog Jocke bort spindeln, efter att ha skrattat färdigt åt min komiska uppsyn.

Någon som kan reflektera, eller är jag den ende som är otroligt rädd för en liten ofarlig varelse som bara försöker överleva i mitt sovrum.

 


Kaotiskt skrivbord

 
Jag vet inte varför mina skrivbord jämt blir stökiga. Det är som något slags virus som förföljer mej vart jag än går.
Här har ni mitt ritbord i skolan i alla fall. Vi håller på med kollage och därav alla pappersbitar. I morgon är det fredag igen, och jag blir lika förvånad varje veckoslut att det går så himla fort, men det blir väl så när man har roligt. Kroki i morgon också, och vi ska ha en ny modell. (kroki är nakenmodell för er som inte har riktigt koll :) Lika spännande varje gång. Oj, nu lät jag pervers. Det jag menar är att det är roligt att rita av en ny kropp då det är lite nytt :P

Jag längtar tills arbetsproverna till den utbildningen som jag vill gå kommer ut. Är otroligt peppad. Har kollat på förra årets arbetsprover och dom verkade vara jätte roliga! Hoppas det kommer ut något liknande till denna uttagningen.

Torsdagstema


Jag har tänkt många gånger att jag skulle hänga på bokkei, smäm, Komigensofie m.fl. och deras torsdagstema, och denna veckan fick jag det gjort. Temat var "Ta fram en okänd djurart". Jag har gjort en liten Tromino. Snabb liten sak, men huvudsaken är ju att jag ritar något :P
 
 
 
 
 
 

Tjo!

Ligger i sängen och måste sova egentligen, men tänkte slänga upp ett par bilder här först. Min inspiration börjar komma tillbaka. Jag har inte känt mej så här kreativ på år.
Bilderna är delar av två olika skoluppgifter som jag håller på med nu. Det kommer bättre bilder när dom är färdiga.
Val i USA ikväll. Är inte så insatt om jag ska vara helt ärlig, men jag vet i alla fall att jag inte vill att Romney ska vinna! Sjukt egentligen att inte hela världen får rösta med tanke på att detta valet kommet påverka oss utanför USA med!