Min söndag

 

Idag var första gången på evigheter som jag simmade i badhuset här i Växjö. Det kändes ungefär som man var 8 år och sprang omkring och lekte igen. Tog med min nya kamera också, och även om den inte är det vassaste strået så fick vi en och annan cool bild.
Nu sitter jag här i sängen och sniffar på mina händer som luktar klor, funderar på tatueringar som jag vill ha och väntar på ett samtal. Ska man kanske slå på en nyinköpt film från London? Det får nog bli så!
Btw. Ska nog börja köra på den frillan på bilden. Kan bli aningens svår att få till på morgonen dock.

Hemma

 

London var sjukt nice, men det är skönt att vara hemma igen även om det regnar mer här än vad det gjorde där. Shopping i mängder blev det. Just nu softar jag järnet tillsammans med pojkvännen min. Efter fem intensiva dagar, som resulterade i minst sagt ömma fossingar kände jag att det var välbehövt. Så när mitt liv har lugnat ner sej lite ska jag visa några nya skapelser :)

Tankebok

Jag har en liten röd bok där jag skriver alla tankar och funderingar. Ja, de flesta skulle nog kalla det för en dagbok, men jag föredrar tankebok. Det hamnar en och annan teckning i denna röda bok i alla fall, och här har vi en av dom.