Paris

En liten, väldigt kort sammanfattning av Paris :)

 

Tågresan var ganska utdragen. I Danmark fick vi vänta 2 timmar på ett tåg som inte ville komma, men det gjorde inte så mycket för vi var så pepp så vi underhöll oss ändå.

 


Här har vi den nyblivna fransmannen. Yo! Fan va kul det var att se henne igen! Shoppade loss på Virgin... Nea shoppade loss på Virgin... (Skivbutik)

 


Montmartre såklart! Jag blev lite kär.. precis som jag trodde att jag skulle bli. Det var magiskt!

 


Fina vänner som man bara vill puss och krama tills dom förgås

 Vi besökte Eiffeltornet såklart. Gorillor och franska män flörtade vilt med Nea. Dom gillar tydligen redheads ;)

 Vi låg och fettade oss med franska godsaker vid floden Seine. När turistbåtarna åkte förbi så vinkade vi som aldrig förr och blev överlyckliga när dom vinkade tillbax.

 Sista dagen besökte vi en känd kyrkogård tillsammans med ett par skåningar som vi stiftat bekatskap med på nattåget på väg till Köln. Paparazzibild ;)

 Denna mannen såg vi ett par gånger när vi gick förbi Bastille. Han satt och ritade med kritor på trottoaren. Konstverken höll i ett par dagar sen bleknade dom och försvann. Otroligt cool sysselsättning, som jag gärna ha de ägnat mej åt om tiden fanns.

 


Just nu

 

Tänkte berätta lite vad jag hittar på om dagarna. Eftersom jag har tagit studenten så måste jag ha en himla massa fritid... eller? Bitvis, ja, men hittills har jag haft en del att göra. Jag har fått timanställning på ålderdomshemmet som jag var sommarvikarie på, och sen har jag gått och skaffat mej en pojk som bor 1 och en halv timme från mej, vilket suger lite. Men det funkar. Jag funderar mycket på framtiden. Undrar lite vad det ska bli av mej, för just nu vet jag inte riktigt. Det skrämmer mej lite, men bara lite. Jag lever ganska mycket i nuet vilket jag för egen del uppskattar.
Så framtiden ser just nu ut såhär: jobba järnet och tjäna pengar. Resa någonstans (paris kanske :) och om ett år ska jag ha kommit på vad jag vill göra och börja plugga. Troligen blir det något som har med konst att göra. Beundrar de som vågar satsa på det som dom brinner för.

 

Nu regnar det här i Växjöstad. Jag ska snart ge mej ut och fika med vännerna mina, trots min onda hals. Man måste utnyttja sina lediga dagar till fullo!
Så nu vet ni lite mer om mej. Coolt att ni lyckades ta er igenom hela inlägget förresten. Känns inte som att bloggen blir så personlig i vanliga fall, men det ska det bli lite ändring på tänkte jag :)

Tidsfördriv


Ett tidsfördriv för ett tag sen. Ibland tycker jag om dom :)

Miniatyr

Jag bara måste visa min unika lilla tesil som min broder fyndade på en loppis för några månader sen. Eftersom jag älskar miniatyrer av olika föremål så fick jag den. Föreställer en tekanna som ni kan se :) Jag älskar den!