Julstämning.

 

Anledningen till att det blir en massa brusiga mobilbilder beror på att jag inte hittar min kameraladdare, men den kommer nog fram i julstädet. Så tålamod :)
Lite dåhär ser det ut hemma hos oss nu. Mitt rosa pepparkakshus, ljusstake, röda gardiner och julstjärnor. Tänk er att vi till och med har köpt julblommor! Vuxenpoäng. Jag och Jocke har varsin, och vi tävlar lite om vem som kan hålla sin vid liv längst, men jag tror Jocke fick ett förstrång redan från början då den var mycket finare ;)

 

Imon får vi öppna första luckan i chokladkallendern! (Vuxenpoäng var det ja...)

Mobilupdate

Idag har jag och Elin bakat pepparkakor, vilket resulterade i delar till ett pepparkakshus och rosa enhörningar, men merom det i morgon. Klockan är halvtre och det är först nu jag lyckats slita mej från the sims. Farliga grejer det där. Nu ligger jag i sängen med en kisse i knät och ska nana. Sweet dreams!


Muterat freak!

Lite ps kladd såhär på söndagsnatten. Blir nog mer av detta imorgon. Åh vad jag älskar att min kreativitet har börjat komma tillbaka. Den har varit borta i 2 år vilket har resulterat i massa blyertsporträtt. Missuppfatta mej inte. Älskar blyertsporträtt, men det krävs inte så mycket tänkande och kreativitet. Inte på samma sätt som att sitta och forma sina egna teckningar.
Vad tycker ni? Ett muterat freak?

Tavla

Jag har faktiskt kommit en bra bit på vägen med min tavla. Det är så rofyllt att bara sitta och måla.
Här får ni er en liten titt på min målarhörna med. Någon gång ska jag ha en egen ateljé. Fram tills dess är jag glad bara mitt stavli får sin egna plats någonstans.

 

Juste. Glad första advent! :)

Colors

 

Denna afton har jag kladdat med tusch, akvarellpennor och vatten och detta blev resultatet. Nu sitter jag och sjunger för full hals då jag är själv hemma.
Först var själva tanken att hon skulle stå upp, men sen råkade hon hamna på sidan i mobilen (ja, min kamera är urladdad så det blev mobilen. Sorry) och det såg inte så illa ut :) Vilket föredrar ni?

 

Ni har blivit dåliga på att kommentera, men antar att jag inte kan begära så mycket med tanke på att jag suger ganska hårt på att uppdatera. Ha en trevlig lördag gott folk :)

Himmel

 

Vinter, men ingen snö. Det suger. På något sätt så gillar jag detta vädret med. Visst, det är grådassigt, kallt och blött. Men det är ganska mysigt att sitta hemma i mörkret med lite tända ljus och te. Sen ryser jag till lite varje gång det passerar en stor flock med fåglar ovanför huvudet.

 

Snart ska jag börja julpynta vår lägenhet. Love it! :)

Sony Ericsson Xperia Arc

 

Jag är den typen av människa som köper en ny mobil en gång vart fjärde år ungefär. Eller ja, nu var det väl ganska exakt två år sedan, men innan dess hade jag samma mobil i hela 6 år så det jämnar ut sej.
Nu har jag i alla fall gått och blivit modern. Eftersom min förra mobil blev stulen så har jag lånat Jockes fram till nu, så nu var det dags igen. Tycker det är så svårt att välja ny mobil men denna gången känns det som att jag har hittat helt rätt.
Bakgrunden känns också helt rätt då det är ett vinterlandskap där snöflingorna yr runt. Äter säkert batterier som tusan, men jag får sånn fin julkänsla varje gång jag kollar på den och jag älskar jul!

Mitt livs första mobilblogginlägg.

Bjuder på en teckning från min fina skissbok.

Idag har jag införskaffat en ny mobil och funnit charmen med att mobilsurfa. Tänka sej att det kan gå så smidigt. Min mobil är ju som en liten dator. Vi kommer spendera mycket tid ihop känner jag. Och nej. Det är ingen iphone jag har inköpt mej, som resten av världen. Det är kort och gott en Xperia arc, och hittills är jag väldigt nöjd :) Detta är mest ett testinlägg för att se hur smidigt det går att blogga från mobilen.

 


Reklam :)

 

Just nu har jag en auktion uppe med min Nintendo DS. Var ganska onödigt för mej att köpa denna lilla leksak då jag knappt använt den alls. Därför är den i väldigt fint skick och allt skickas i orginalförpackning.
Väldigt rolig dock. Jag köpte konsolen och spelet för ca. 1600 och startbudet börjar på 300 kr.

 

Kolla in den HÄR! Kanske kan va ett alternativ till en julklapp :)

Autum


Det är dött på bloggfronten för tillfället. Jag har mest suttit och kladdat i min fina Harry Potter bok och fotat analogt. Bilder som troligen kommer upp på bloggen inom kort. Dom ska bara framkallas först.

Häromdagen what so ever så var jag i alla fall ute på höstpromenad och hade då med mej kameran. Det blev inte så mycket att hurra för, men en och annan bild som blev helt okej och lagom höstig.

 


Juste! Ny design. Vad tycker ni?

Grund

Såhär såg det ut precis när jag hade fört över skissen till tavlan. Nu blir det att gå på att igen.
Jag älskar när man har något nytt som man inte kan få nog av :)
Om ni jämför med gitarren i bakgrunden så kan ni kanske få en aning om hur stor den är.

Målamålamåla

 

Igår var jag och köpte nya akrylfärger, så idag har jag börjat grunda en ny tavla. Hatar att grunda. Det ser så oklart och dant ut, men det är nödvändigt det med.
Har tänkt göra en serie med why so serious tavlor. Dels för att jag själv tycker att det var förbannat kul att måla den, och dels för att jag har märkt att det är många som tycker om den. Har märkt att man kan variera dragen så otroligt mycket, och verkligen ge var och en av tavlorna sin egna prägel.
Visar när jag har kommit lite längre på den :)

En magisk bok

Jag har helt glömt bort att visa ett av mina favoritfynd från Berlin.
Under den varmaste dagen bestämde jag och Nea oss för att gå på en söndagsmarknad. Den var enorm, och otroligt rolig! Där hittade jag en superfin bok i läder. Jag visste inte riktigt vad jag skulle ha i den först. Det blev en skissbok av den helt enkelt, och den är så inspirerande. Jag känner mej som en karaktär från Harry Potter när jag bär omkring på den.

Bakeri

Idag har jag bakat cupcakes :) Förr gjorde jag det för jämnan, men nu blir det inte av så ofta. Jag provade att göra med sockerpastaöverdrag, men det blev väl lite sådär. Det ser så lätt ut när andra gör det, men det gäller verkligen att öva öva öva!
Den som älskar choklad kan jag lova skulle älska dessa gosaker. Mumma!
Blir lika chockad varje gång jag plockar fram min muffinsformsamling. Den är enorm, och jag ver inte riktigt hur jag har gått till väga för att samla på mej alla xD

Update

Josefine, 2010.

 

 

I brist på nya bilder får ni se en gammal som jag inte har lagt ut innan.
Det är så otroligt tråkigt fotoväder ute nu, därför känns det nice att veta att jag har tillgång av den gamla fotostudion i min gamla skola. Så jag tänkte att jag skulle fixa i hop en fotokväll och fota som bara den. Som gamla tider då jag hängde där varje fredag.
Nu ska jag snart bege mej ner till stan och fota en fotouppgift. Ikväll ska jag framkalla film. Tror jag ska köpa mej en negativscanner med. Det ska bli så spännande. Har gamla rullar som jag fotade för flera år sedan, som jag nästan har glömt bort vad det är på.
Hoppas ni får en härlig torsdag! :)