Violin in black & white

Jag har ingen aning om hur en fiol ser ut. Kan tänka mej att det är något liknande det ovanför. Just nu är det mycket i mitt huvud så jag kan inte riktigt tänka klart. Bilderna från Paris och Schweiz kommer när jag har inspiration till att göra något med dom. Just nu vill jag ta det lugnt och fokusera på det som jag personligen känner måste göras. Teckna, umgås med människor och njuta av livet.

 

Vad hände med kommentarerna förresten? Försvann dom i samma veva som min tågluff?

Någon gång...

Jag längtar faktiskt tillbaka riktigt rejält. Brukar sällan tycka om en stad så snabbt, men antar att det är något speciellt med Paris. Jag börjar smida på planer. Ganska orealistiska planer, men jag älskar att drömma. Någon gång i livet ska jag jobba som illustratör. Jag ska jobba på distans i Paris, och sitta i min minimala lägenhet och låta de vita, transparenta gardiner flyga i vinden från min franska balkong. En liten dröm jag har. Någon gång så...

Uppackning

 

Nu sitter jag här på golvet i sovrummet och försöker packa upp resväskan, med spotify spelandes för fullt i bakgrunden. Jag blir lite förvånad över hur lite jag köpt under dessa 10 dagarna. Nåja, jag är ganska nöjd över min lilla Paris/Schweiz samling :)
Man märker att jag är svag för kakburkar, choklad, sepiatonat och gammeldags xD

Hälsningar

Sacre coeur i Montmartre, Paris.

 

Paris var ganska awesome! Dit kommer jag återvända! För tillfället befinner jag mej i Schweiz där vi tar det ganska lugnt. Softar med kattungar och kollar på berg. Imorn ska vi se resten av Schweiz, med tåg :)
Hoppas allt är bra där hemma i Sverige!

Interail

I förrgår bokade vi biljetterna till Paris. Imorn ska vi boka de sista sen åker vi på måndag. Nu känns det lite pirrigt. Innan har man varit fast besluten att man ska i väg men det har inte varit skrivet i sten om ni fattar vad jag menar. Nu är hälften av biljetterna bokade, och vi åker om fyra dagar.
Helgen ska spenderas hemma. Jag ska packa, köpa nödvändig skit, packa lite till, tvätta, och träffa människor innan det bär av. Datorn hänger med, men jag kommer tyvärr inte ha tillgång till internet (förutom möjligtvis på tåget) Bilder kommer när jag är hemma i Sverige igen, det väl säga runt den 26 augusit :)
Ha det kanon!

Orange

Modell: Beata A Foto: Lisa RÄnnu en bild från denna fotograferingen. Kärlek säger jag bara. Beata äger framför kameran!
Nu är det bara fyra dagar kvar på jobbet sen drar jag ner till Frankrike och Schweiz. Det ska bli grymt och jag kunde inte vara gladare. Kameran hänger med, såklart. Kommer inte ha tillgång till internet, men tänk er vilken fet uppdatering det kommer bli efteråt ;D
Kul att det är så många som tycker om headern btw!

Attans

När man glömmer bort sin egna födelsedag och jobbar 9 timmar på en söndag är det ett tecken på att man har blivit vuxen... jag vill inte vara vuxen :(
Idag har jag nämligen fyllt 19 år, men inte haft tid eller ork att fira den. Det suger lite. Nu ska jag plumsa i säng, och imorn blir det mer firande och presenter :D Ni får ingen vidare uppdatering idag, men nu kanske ni förstår varför :)