Gammal bild, ny ångerst!

Idag orkar jag inte med mitt liv riktigt. Fuck you life, och fuck you magkatarr som troligen kommit till pga. ångerst. Och passande nog (not) så ska jag till Göteborg idag och fira Valborg. Lyckat....

Självporträtt

Så här går det med mitt självporträtt just nu. Den är nästan klar. Lite småpill kvar nu bara.
För övrigt så har jag blivit beroende av Håkan Hellströms nya låt och springer runt och nynnar på den för jämnan. Älskar att det håller på att bli vår nu! Något jag däremot hatar lite smått är att skolan snart slutar. Älskar min skola och hade mer än gärna spenderat hela sommaren här ute och paddla kanot, måla, klappa hästar och grilla ute på en liten ö. Men Berlin, Frankrike, Kalmar och Göteborg får väl fungera i sommar det med ;)


Folkisdag

I lördags var det Folkhögskolans dag här på S:t Sigfrids. Hela dagen höll jag till i vår målargård och målade samtidigt som nyfikna människor kom och kikade över axeln. Lite störande om jag ska vara ärlig, men vad gör man inte för sin skola.
På kvällen tändes det en brasa ala 1 maj. Det sjöngs och badades. En väldigt fin dag med andra ord. Här kommer lite bilder.

Solen värmde och folk var glada.
 
Vissa var smått uttråkade och försökte förstöra varenda bild jag tog genom att sticka upp sitt sura tryne och få mej att skratta när rektorn höll tal. <3
 
Trots det lilla missödet så lyckades jag fota några fina bilder på henne med. Min fru för övrigt. I bakgrunden syns vår dotter Isola. Tänker inte gå in på vårt släktträd. En lång historia som man bara kan reda ut om man går på en folkhögskola och spenderar so gott som varje ledig stund tillsammans.
 
Isola/Erik tog hur som helst årets första dopp. Galna människa! Det är för övrigt denna människa som är modell på de flesta av mina krokiteckningar.
 
Och det var min lördagskväll i lite bilder :)

Den senaste veckan.

Har det varit klädbytarafton på skolan. Jag hittade en klänning och en tröja som var finfina, men Erik gjorde nog trots allt de finaste fynden!
Min vapenbärare Nea var hemma från Berlin och vi shoppade mackor på Ica!
Jag har målat på mitt självporträtt. Har kommit bra mycket längre nu. Spännande spännande!!
Och idag var jag på en utställning om blod. Otroligt underhållande och lärorikt! ;)


Dödligt sjuk

Det känns som att jag har varit så där dödligt sjuk den senaste veckan. Jag har vaknat klockan 4 på morgonen och inte kunnat somna om för att jag har mått piss.
Idag känns det bättre. Jag hoppade idrotten och kulturhistorian men tänkte vara med på den sista lektionen i alla fall. Känns otroligt härligt att kunna sminka sej och klä på sej vanliga kläder efter en vecka i pyjamas och mjukisbyxor.
Ikväll kommer det hem en människa från Frankrike som jag har saknat under min sjukvecka. Ska bli kalas!
Solen lyser ute så nu ska jag ner till målargården. Ciao!

Har hängt med datorn hela veckan. Tacka vet jag film! (även om jag har tittat sönder alla jag har nu)


Tänkar!

 
 
Jag är förkyld upp över öronen, men trots detta har jag idag fått besök av min sköna höna Nea som är hemma i Växjö under påsken. Hon bor egentligen i Berlin så jag är så himla glad att hon inte är rädd för mina basiller! Vi har mest gått runt och varit filosofiska och kloka, och pratat om tankar och sånntdär.

Nu kurerar jag mej på mitt rum och äter påskgodis. Min mamma vet att jag bara äter chokladen i påskägget så därför har hon fyllt mitt med enbart choklad. Hon är fin! Det är inte så bra egentligen för jag hostar som en 90 åring av den, men det är ju så gott!

Förutom det har jag kommit på en ganska viktig sak om min framtid. Jag tror banne mej att jag ska gå ett andra år här på St Sigfrids och jobba på som en galning och sedan försöka komma in på konstfack. Min kompis har blivit kallad på intervju där och det gör mej bara ännu mer sugen på att försöka! Kommer inte bli lätt, men om jag har viljan så tror jag att det kan gå, sen trivs jag ju så otroligt bra här ute så ett år extra gör inte mej så mycket! :)