Porträtt :)

Nu trallar jag till sängen. Bilderna kom visst inte idag heller, men imorn serru... kanske dom kommer. Har börjat på ett porträtt av Christina Ricci också. Har ritat ett porträtt av henne innan som jag inte tror ni har sätt (kommer ^^) men hon är så jädrans söt så det gör inget xD Detta blir bättre tycker jag, även om håret är knepigt (som alltid) Imorn är det måleri, så då kanske jag kan smyga in i datasalen och scanna in ett och annat. Har kommit in i en period igen, då jag tycker det är skitkul att rita. Ska påbörja en tavla imorn. Ska måla ett porträtt, vet dock inte än på vem. Nån kändis troligen. Ska bli så jädrans kul :D Vet inte om jag ska göra det i färg eller bara svart vit bara. Blir nog svartvit. Slipper man blanda färger hej vilt och måla om för att man inte tycker att färgen blev bla o.s.v, o.s.v.

Imorn ska jag också in till Fru bär AB och lämna mitt CV xD Sista dagen (yay) Men adressen som stod på platsbanken var fel, så jag har nog chans ändå ^^ Bärförsäljare. Om jag får jobbet får ni komma och köpa bär av mej. Jag får ju troligen sitta ute hela sommarn i så fall ;D Ska söka till lite annat också, bl.a. inom vården, och ska ner till Ernsons foto. Dom var lite intresserade av mej förra året så iår kanske jag har tur. Troligen får jag inte nått sommarjobb, men det är värt ett försök i alla fall.

Oj vad jag pladdrar på. Undviker sängen. Har sovit otroligt dåligt de senaste nätterna, och tror inte det kommer bli bättre denna. Ska kolla mina mail, bilddagbok, Lookbook och bloglovin innan jag går till sängs först xD Tar nog inte såå lång tid xP Hade!




P.s Om ni har förslag på kändisar med intressant utséende som jag kan måla eller teckna så skulle det va kul om ni skrev en rad. Det kan ju också va på er själv ;D Skriv länk!

9:15 - 10:45

igår blev det inte mycket av uppdatering av bilderna. Tänkte lägga in och fixa till de innan jag la upp det i Lisaskapar bloggen, men orkade inte, och när jag kom på det var klockan så mycket att jag skulle gå och lägga mej. Dom kommer nog ikväll istället.

Idag hade jag en lektion. Började 9:15 och slutade 10:45 :) Skönt! Gick på stan en snabbis och fick med mej en vit klänning från Gina som var på rea. Storlek Large, fast med ett skärp i midjan gåre nog ändå, eller om jag ber Raisa hjälpa mej sy in den (A) Har vart skapp idag. Orkade liksom inte bry mej eftersom det var så kort dag. Det är skönt att man kan ha sånna dagar ibland också.

Kollade mailen innan och såg att min engelska lärare hade skrivit tillbaka till mej. Jag hade frågat om vi kunde flytta provet eftersom vi här i Växjö har något som heter dag X. Det är till för tvåorna, så man kan se hur ett UF företag ser ut, för de som ska ha det som projectarbete i trean. Eftersom jag ska ha ett UF företag tillsammans med Raisa och Beata vill jag ju gå på det, men nää då, det är inte så viktigt tycker inte min engelska lärare. "Ni kan göra provet ändå, och bara vara på dag X en timme". Det funkar inte såå >.< Hoppas jag lyckas övertyga henne imorn.

Tif


Har precis scannat in några nya bilder. Dom är dock i tif format och jag orkar int ändra det nu så dom kommer kanske ikväll. Tills dess får ni hålla till godo med en väldigt snabb skiss. Nu ska jag hem och äta. Imorn har jag bara en lektion ^^ Ska bli gött, fast jag måste sätta mej och plugga efteråt.. vilket inte är lika gött kanske >.< Nu vill jag ha lov, även om det innebär massa plugg och inte så mycket avslappning som man hoppades på. hade!

12 grader!

Tihi, såg precis att det kommer bli 12 grader på torsdag, och 11 på onsdag :D Idag har jag suttit och ritat så imorn kommer det skisser, om jag får tag i en scanner vill säga. Annars ska jag ner till biblan med Josefine, Emma, Tilia och Matilda imorn och plugga engelska. Behöver jag verkligen, och det är alltid roligare at plugga tillsammans ^^ Vi har ju engelskaprov på torsdag >.< Annars har jag inget :D Känns skönt, och snart är det lov! Det kommer verkligen lägligt! Ska va hemma hela lovet. Tror jag ska till nån teknisk affär och köpa min tablet med :DD I så fall blir det rita av ska ni veta ;D

Serien går prima. Har precis skissat upp huvudpersonerna, och killen blir mumma ska ni veta *dräggel* Borde man inte va emut mot sina egna mangafigurer xD Tycker jag nog! Dom fick namnen Lea och Adrian i alla fall. Tycker om annorlunda namn. Nu ska jag lägga mej och läsa. Hade!

Polaroid


Redigerar bilder och ritar idag ^^ Blir mycket småskisser, men det är kul ;D Imorn är det skola igen :/ segt, men jag har foto och det hurrar vi för ^^ Kanske jag, Fanny och Sabina hinner vara i studion :D Keramik med. Roligt roligt :D Ska glasera min skulptur.
Nu ska jag ta en dusch. Hade!

Vampyrer

Min "nya" blogg blev ganska bra tycker jag. Där kommer jag bara uppdatera när jag har nya illustrationer och foton, så det kommer bli mer som en hemsida. Om ni vill se mer än det så ska ni stanna kvar här, men ni kan ju kolla in den för jag har hunnit lägga upp ett och annat som kanske kan va värt att kolla in. Min gamla serie från 2008 till exempel.

Klicka här


Fick inspiration igår när jag höll på och grejade, så idag ska jag sätta mej och börja rita på en ny serie. Ni kommer tycka jag är geekig men den kommer faktiskt handla om vampyrer xD mer säger jag inte. En kompis har hjälp mej med starten, och nu är jag väldigt ivrig på att komma igång xD Lägger upp bilder när jag har kommit nån vart ;D Hade!

Släck alla ljus!

Gör mej berädd för Earth hour. Släcka alla ljus i en timme. Jag får inte mamma att stänga av tv:n :( men allt annart ska banne mej va släckt. Ska stänga av datorn nu. Om ni av förmodan inte bryr er om denna lilla lek och inte har nått att göra så kan ni ju kolla in min blogg som jag har som en liten hemsida HÄR. Funderar lite på att byta över mej till den, men jag får se ^^
Hade bra! Nu ska jag ner och kolla på Robinsson!

Livet


Hellohello! Sov sjukt länge idag. Får nästan lite dåligt samvete över det xD Mamma tvingar mej att städa mitt rum i alla fall, men det är väl inte mer än rätt med tanke på hur det ser ut xD Bästa städmusiken = turning japanese med The Vapors. Så den körs gång på gång nu xD idag skulle jag ju hinna med en massa hade jag tänkt, men så blev det visst inte xD Imorn ska jag nog stiga upp tidigare och göra allt som jag inte hinner med i dag. Ska lägga mej och läsa den tredje twilight boken efter jag städat klart. Läste 3 kapitell innan och nu är det spännande som bara den ;D


Bilden är en skiss till en av mina tavlor, som jag kanske inte blev allt för nöjd med om jag ska va ärlig xD Den är ju fortfarande under konstruktion så det hinner nog hända en del innan den blir klar som tur är ;D




Lyckan leker!

Just nu är jag typ väldigt lycklig för ingenting, och det känns så otroligt härligt! Imon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men det gör inget :D Kanske springer ut i skogen med kameran och stativet och plåtar lite. ÅÅååh, vad världen är underbar i bland. Man ska inte tänka på det förgångna då blir man bara ledsen. Tänk på nuet och lev i det. Haha, inget jag är bra på, men jag ska försöka lära mej. Denna heljen ska jag försöka att inte ha någon ångerst. Jag ska försöka uppskatta det jag har. Lyssna på lyckoframkallande musik och bara leva! Ibland är det härligt att leva! Ibland är det härligt att inte ha någon annan än sej själv att tänka på. Jag ska rita iheljen! Banne mej, jag ska rita så jag får skrivkramp! Jag ska va kreativ och lycklig. Låter inte det bra?


Norrland :)

Hej allihopa :D Sitter här i soffan med mina nyinköpa mjukisbyxor. Dom är mjuka och mysiga! Min moster och mormor är här och äter och myser ikväll. Bestämde med min moster att jag ska upp till henne i Övik (norrland) i sommar en vecka och skulptera och mysa. Min moster har nämligen en egen ugn och drejskiva :D Vi ska va i deras sommarstuga vid havet. Det är verkligen hur vackert som helst där och det skulle va så otroligt mysigt så det hoppas jag verkligen!! Gå på klipporna och bada. Åka båt och bara mysa :D JA tack!

Imorn kommer det nog en ny teckning. Scannade ju in några stycken idag, men tror jag drar ut lite på att visa dom, istället för att visa alla med en gång ^^ Ska nog rita lite ikväll. Blev inspirerad och känner för att rita mer :D

Nu är det CSI på 5:an snart, Tihi, det är roligt för dom är helt oförutsägbara. De svenska som Beck och Wallander är också bra, men jag lyckas gämt klura ut vem som är mördaren efter halva. Pappa och mina storebröder förundras gämt över det xD. De amerikanska kan i alla fall va hur weirda som helst och precis vem som helst kan va mördaren, så jag har slutat spekulera i vem som mördare vem. Det är för komplicerat xD

En scanner!!!



Hai! Sitter här i skolan och fördriver tiden genom att scanna in mina teckningar xD Yay! Denna ritade jag nån gång nu i veckan när jag inte kunde sova. Det blev en hel del små skisser den natten xD Här sitter jag och lyssnar på Markus Krunegård och ute öser regnet ner. Känns härlig på nått sätt, även om man befinner sej i skolan, och mina fingrar är blåa av kyla.
Så vad tycker ni om bilden? Det är lite fel här och där och jag ska nog lägga till lite färg i den men annars så orkar jag nog inte göra så mycket mer med den. Kärlek till jordens alla scanners :D Förutom min gamla som var en mardröm >.< Ska införskaffa mej en ny när ekonomin tillåter.

IIiih, är hungrig som en get som går på diet. Magen är tom. Aja, tiden går fort och snart kommer nog Elin så vi kan gå ner på stan och fördriva tiden med fika. Me like ^^

Måleribilder



Här har vi några bilder på när es klassen har målerilektion ^^ Måste ju bara påpeka att jag är helt överkär i Tilias bild (Den gul. röd och oranga) Bilderna blev inte så bra, men aja. Man kan inte alltid va nöjd ^^
Ikväll har jag proppat i mej mat. Våfflor, nudlar med kykling och curry, och chokladmjölk med grädde xD Nu ska jag nog gå i ide och inte äta mer fören om sådär ett år xP

Imorn ska jag gå på stan med Elin, ska bli Asm med tanke på att jag har vart hemma i snart två veckor (sjukling) Ska kolla på ett par mjukisbyxor som jag kan hoppa in i sega dagar, och som jag kan ha när jag är ute och springer. Ja, jag har faktist bestämt mej för att jag ska ut och springa och förbränna lite fett härdan efter xD kan behövas. Ska bara friskna till först. Måste i alla fall sitta och vänta i en och en halv timme på att Elin ska sluta så jag tänkte ha med mej ritblocket. Måla lite på uppgiften som vi har i kulturhistoria och scanna in några teckningar med skolans scanner, så om jag är väldans uttråkad kommer det nog upp ett och annat ;D

Ikväll tänkte jag feta mej framför tv:n med mammas laptop i knät, men icke då. Det fanns verkligen inget roligt över huvud taget på tv:n. Kändes segt att sitta här och glo då och så stod jag inte ut med att höra på min grannes gubbmusik, så jag sprang upp på rummet och satte mej vid min egna dator i stället, med BRA musik! xD Redigerade några bilder (som alltid) och laddade in dagens bilder. Kanske ska ha med kameran till skolan imorn med? Skadar ju inte, eftersom det är så seg dag.. man kan ju försöka göra den lite roligare ^^

:D

Kom precsi hem från skolan. Slutade 13:10 vilket är härligt ^^ Hade med kameran till skolan så senare kommer det troligen några bilder på mina vänner när dom målar och målarateljén :) Några bilder på några av mina målningar också. hoppas dom uppskattas.

Igår var det ju våffeldagen, och eftersom jag inte hade tid att baka det då så tänkte jag att jag skulle göra det idag i stället. Mums. Älskar verkligen Våfflor, om man får till dom bra. Man får inte snåla med smöret xD Grädde ska man ha också, och sylt så klart ;D Iih, goott! Ska kanske till papi ikväll. Bror på om jag kommer på nått sätt att komma till solan imorn. Kan ju cykla men det tar lång tid och det är kallt. Eftersom jag börjar hosta så fort jag kommer ut så ska jag försöka undvika det. Bussarna går knasigt också, men det är nog det enda alternativet i så fall.
Hade!


Humor xD

hahahaha, vilken humor man har asso xD


Sydsvenska Dagbladet:
Våldtäktsman dömd till 2 år i Eslöv.
(Fy f-n för att tvingas tillbringa 2 år i Eslöv!!)

21-åringen anhölls misstänkt för grov stöld av åklagare.
(Kidnappning då eller?!)

Nordvästra Skånes Tidningar:
Mannen dog medan kvinnan avled.
(Skillnaden är...?!)

Örebrokuriren:
Gynekolog hittade knarkgömma.
(Var?!)

Svenska Dagbladet:
Färre gökar i södra Sverige.
(Hur vet man det...?)


Uppsala Nya Tidning:
Högsta Domstolen prövar manlig omskärelse.
(Tur att man inte är anställd där...)

Bergslagsposten:
Inga spår efter skidåkare.
(Skidflygning?)

Huset som brann ned till grunden, blev totalförstört.
(Helt säkert?)

Ölandsbladet:
Mindre poliser till Borgholm.
(Vad är maxlängden?)

Helsingborgs Dagblad:
Vi skriver alt dåligare.
(Det jör vi vel inte!)

Dagens Nyheter:
Audis dieselversion av A8 imponerar med sin låga bensinförbrukning.
(Inte undra på att bensinförbrukningen är låg...det är ju en diesel!!)

Expressen:
Svältdöd blir vardagsmat
(Då är det problemet löst!)

Dagens:
Lam pojke bortsprungen.
(Hur lam var han sa du?)

Aftonbladet:
Arbetslösa har rätt till dagisplats.
(Då är de ju sysselsatta åtminstone!)

Polisen grep torsk i Fiskhamnen.
(Med kastspö?)

Storgråtande bedyrade den 30-åriga porrstjärnan sin oskuld.
(Yeah right!)

Östersundsposten:
Krockade med älg på motorcykel.
(Hade älgen hjälm?)

Falköpings Tidning:
Kritik mot hur sökande sköts.
(Dog de inte direkt?)

Vår tack!

Hejhej! Kom precis hem från teatern Lyndon starblazer. Dom var duktiga ^^ Mina kulisser var okei. Har vart i skolan idag, men är nog inte riktigt frisk än. Imorn har jag låång dag, får hoppas att det går bra.
Är btw medlem på lookbook nu. Jag är coool :3 Fårla va lite ego och bidra med någon bild. Nån annan är som är medlem?
För övrigt har jag inte så mycket att komma med nu för tiden. Inspiration = gone! Den kommer väl tillbax. Nu ska jag plugga trååknaturkunskap. Kommer somna så fort jag satt mej med boken min. Skulle uppskatta om snön försvann snarast, och det blev vår nu! Hade!

Längtan



Ibland saknar jag honom så mycket så det gör ont. Min bubbe!
Saknar hans stora öron, hans tjocka päls som växte som ogräs. Mamma blev galen. Hans tunga som slickade min kind på morronen för att väcka mej. Något som fick mej att vakna med ett ryck varje gång. Hans stora gyllenbruna ögon som så många gånger sätt djupt in i mina. Att leka med honom i snön. Han älskade snö. Bada med honom. Han blev helt vild av lycka. Men det jag nog saknar mest är när man blev välkommen hem av denna stora luns och han blev så till sej att han var tvungen att bita tag i örat, och springa runt en tills man böjde sej ner och började klappa honom.
Han är så saknad. Usch vad jag saknar honom! Han ligger bergis på ett moln och kollar ner på mej, eller så är han en sånn som dröjt sej kvar och sitter just nu och tittar på mej i en spöklik vålnad, och inget hade kunnat göra mej lugnare.

The Last walts - Old boy


Känner mej väldigt tvungen att tipsa er om denna låten, som är så underbar att man nästan får tårar i ögonen. Hörde den första gången när jag såg den japanska filmen Old Boy. Den rekommenderas varmt! Trodde inte att man kunde göra en film animeinspirerad. Vid ett tillfälle i filmen när denna låten spelar så fick jag verkligen känslan av att det var en anime jag tittade på och inte en vanlig film.

Visst är låten underbar!?


Chocoolate :3

Sitter här och lyssnar på Nirvana. Mmm, lyckopiller :DD
Följde med mamma ner till stan idag, för jag börjar känna mej bättre, men klart som fan att jag skulle bli ännu sjukare igen. Mamma sa att jag hade feber >.< Fan dåå! Vi åkte i alla fall till mammas jobb och jag fördrack mej på choklad från deras choklad och kaffe maskin :3 Mumma!! Choklad av alla dess former är jag svag för asso xD
idag har jag grejer att göra. Ska skriva om mitt fotoarbete om modefotografering, rita på min affish helst, och plugga naturkunskap till provet som tydligen var på onsdag (jag som trodde att det var på tisdag :D) Hoppas att jag kan gå i morn bara.

Veckan som kommer ska jag ha med min kamera och fota mycket
, det lovar jag. (Såvida min förkylning inte blir värre.) Har vart så jädrans dålig på att fota senaste månaderna. Då kan jag ju fota de tavlor jag håller på med på måleriet med. Har inte kunnat ta hem en enda sen vi började xD Så seg är jag. Och det var nästan ett och ett halvt år sedan  ;P Har också några fotograferingar på G. Ska fota bland annat Beata, Tove och Lovisa.

Vardag



Här har min dag spenderats. I soffan framför tv:n och datorn. Både huvudet och halsen känns bättre, i alla fall nu på kvällen, men det kan ju bero på att jag är nerknarkad med alvedon. Precis som resten av min familj. Vi alla är förkylda xD. Skulle träffat Tove idag egentligen, och det ville jag så gärna. Har inte träffat henne på veckor, men jag hade knappt röst att prata med henne så det gick då inte >.< Veckan som kommer sa vi. Får fett med ångerst bara jag tänker på allt jag kommit efter med i skolan. På tisdag är det naturkunskapsprov. Får se om jag är frisk tills dess.

Har fotoläxa tills på måndag också, men jag har ju inte kunnat fota för det jävla huvudet och halsen. Hade tänkt springa ut och fota det. Good luck. Om jag är piggare imorn så får jag ta en snabbisrunda. Bilderna skulle inte vara redigerade eller nått. Vi skulle bara fota färg och form så det kan nog gå ändå ^^


Btw. så överlever jag tack vare Bumbibjörnarnas underbara äventyr :D Nostalgiii!! Ubaboähä. Hade!


Redigerat



Imorn fyller Beata 18 så tänkte att det passade att lägga upp en bild påna. Ännu mer passande skulle det nog va om jag la upp en imorn xD men vem vet, det kanske kommer en då med. Har satt mej vid min egna dator för första gången på hela veckan. Innan har jag legat nerbäddad i soffan där nere med mammas bärbara på magen. Det blir bättre antar jag ;D Ikväll är jag fett sugen på att redigera skiiit många bilder, så det är just vad jag ska göra :) Kanske kommer några fler när natten smyger sej på.


If you were gay



Nått måste man ju kunna ha roligt åt om dagarna :) Som de flesta kanske vet (eller inte) så är jag ett gammalt manga/anime fan :3

Kärlek till Gravitation animen och mangan som råkar handla om två söt manga killar som är tillsammans :D Minns i 8:an då jag var helt besatt av mangan.
(sången hör inte till animen, utan det är ihopklippt)


Klar med kulisserna... äntligen!

Jag känner mej lite mer lättad nu. Är klar med alla kulisser till teatern. Jag ska aldrig mer rita en publik! Usch >.< De blev ganska hyfsade i alla fall. Två av lärarna har ringt stup i kvarten idag och frågat "är du klar med bilderna" eller "kan du komma och lämna bilderna" och visst jag förstår verkligen varför dom är stressade eftersom premiären är på lördag, men jag är sjuk, och det är inget jag hittar på. Det gör ont i halsen när jag skrattar. Jag sover knappt något på natten. Jag borde egentligen stanna hemma imorn med, men jag måste lämna in bilderna som sagt. Saknar mina popcornbarn med!

I heljen vill jag till Bettan, som fyller 18 år :D Men det är inte säkert att jag kan det för den jääävla halsen. Detta året kommer alla bli vuxna. Det känns lite... konstigt. Jag menar, man kan hamna i fängelse ifall man råkar typ... döda någon. Föräldrarna behöver inte längre försörja en (fast det kommer väl mina älskade mamma göra ändå ^^) man får lättare att skaffa sommarjobb. Det finns ju fördelar. Krogen, körkort (som jag är för feg för att ta. får snylta på kompisarna) men det finns nog fler nackdelar om man tänker efter. Om jag ska va ärlig så har jag lite ångerst för att jag börjar bli gammal xD

Jag och Johan har kollat på two and a half men hela kvällen. Snart en säsong skulle jag tro. Det är ju bara för underbart :D Nån mer än jag som älskar det programmet?


Btw så måste ni tycka det är skit tråkigt att läsa mitt svammel xD Det kommer fler teckningar, foton m.m när jag har frisknat till!


12:15

Trodde att förkylningen skulle gå över efter ett tag, men icke då. När jag vaknade idag så gjorde halsen galet ont. Känns som jag är lite piggare i dag i alla fall. Kan nog laga mat. Något jag inte orkade igår. Det är bra också av den anledningen att jag kan rita klart kulisserna som skulle vart klara för länge sen. Ska lämna in dom i morn. Måste gå till skolan imorn, även om jag har ont i halsen. Nu ska jag ringa mamma och kolla om hon har sjukanmält mej. Hon glömde ju det i går, så det skulle inte förvåna mej om hon hade glömt det idag också.
Teckningarna får ni se imorn.. eller ikväll. Hade ;D

Nostalgikick

Sjuk idag som sagt. Storebror har troligen smittat mej, och vi ligger här i soffan just nu och tittar på Sunes Jul :) Var länge sen. Nostalgikick, vilket jag älskar :D Bara väntar på att första säsongen av Bumb ibjörnarna ska komma ut i butikerna, så jag kan köpa den xD Inatt kommer jag nog inte sova mycket dock >.< Min hals jävlas, och huvudet är väl inte så sammarbetsvillig det heller. Vissa dagars suger helt enkelt.

Vill ha min tablet. Ska köpa en wacom tablet när jag får råd. Hade en av märket trust innan, men den va inge vidare. Någon som har en wacom, eller ha provat en? Kan ni rekomentera den? har hört att dom ska va väldigt bra.

Manga



Här har vi då mitt bidrag till mangatävlningen på bilddagboken. Först tänkte jag ta ett foto på en människa och redigera om personen så den hade samma drag som en manga figur (det vill säga liten nästa, stora ögon och stort hår) men sen tycker jag inte att det blev alls bra, så då börade jag rota runt bland mina gamla mangateckningar som jag hade på datorn. Försökte klippa ihop lite bilder, men ingen passade riktigt bra. Det slutade i alla fall med att jag satt mej och skirssade upp en ny manga figur ^^
Man kan ju alltid hoppas på att man kommer med. Tveksamt, men det skulle va kul ^^

Närbild på manga figuren :)


Lördag!

För det första vill jag bara säga att det inte är nån idé att ni skiver kommentarer som "kolla in tävlingen på bloggen, du kan vinna skor" eller "lägg till mej på bloglovin så lägger jag till dej" för detta gör att jag ännu mindre vill gå in på er blogg, eller följa den. Då vart det klart.

Dagen har spenderats otroligt bra måste jag säga ^^ Var på stan med Elin. Hittade inget. Hoppades på att hitta leopardtights, och jag hittade ett par på MQ för 129 spänn. Lite mycket för ett par tights som går söner efter ett tag tycker jag nog, men jag kanske är desperat nog så jag köper dom ändå. (Kan va så snyggt om man matchar det med rätt kläder) På kvällen kollade jag på melodfestivalen och åt Ben & Jerrys med Bea och Nea. Kan väl inte påstå att jag tycker att någon av bidragen var speciellt  bra. Var inte allt förkust i det vinnande. Såg ut som en besatt ankunge.
Nu ska jag försöka knapra ihop någe till Bilddagbokens tävling. Att jag alltid ska va ute i sista sekund xD

Nostalgi samt Porträtt



Lovade ju en bild, och här blire dubbelt upp ^^ Faktum är att det är samma bild. Ritade först upp den i blyerts och sen suddade jag ut den och målade med akvarell istället, fast det ångrar jag lite xD Det var väl tur att jag hade fotat den innan dess ^^ Det ser dock ut som två olika bilder eftersom hon på den första bilden ser utt att le, medans hon på andra ser livrädd ut xD Ska ner till staden i morn, så får se om jag tar och införskaffar mej akvarellpapper. Det brukar va så jäädrans dyrt om det ska va i bra kvalité bara, har jag för mej. Ska jag bli bättre på detta >.<
Bilden ska föresten föreställa Stina-Lee
Tycker nog att den första liknar henne mer, medans jag blir mer nöjd med den andra xD haha, det är krångligt detta.

Träffade Elin en stund denna kväll. Vi hade nostalgikväll och kollade upp gamla klipp på youtube. Själv har jag några favoriter som jämt tar mej tillbaka ^^ 1990-tal :)
Livet har sina goda stunder - kanske känns igen ;D Mc donalds
Ika i rutan - Även om man inte har sätt den när man var liten så är den otroligt rolig!
Bo-Ko - Älskade denna när jag var lite. Kunde vinjetten utantill.
Popcorn - Denna spelade min storebror jämt när jag var liten. Dock i tecnovertion.
Bumbibjörnarna - troligen min favoritserie genom tiderna. Inget slår bumbibjörnarna!
Disneydags - shit, kan den fortfarande utantill xD
Sailor moon - Självklart! Vem kollade inte på den.


Denna påminner väl otroligt mycket om disneydags, tycker ni inte ;D Alla serier som brukade va med. Var galen i ducktale

Det var bättre förr... i alla fall när det gäller barnprogram!


Ny teckning på G

Ni hittar mej hemma även idag >.<
Det var ett tag sen det dök upp en teckning tycker jag. Då är det ju tur att jag har satt mej och ritat en liten teckning idag ;D Hittade en sånn fin bild på Stina-Lee's blogg och blev inspirerad ^^ Den kommer senare ikväll, när jag har fotat den (eftersom jag fortfarande inte har någon fungerande scanner)  Den blev väl ganska bra tycker jag nog. Får se, jag kanske färglägger den med akvarell istället för blyerts.

Tips på läsvärt, tack :)

Jippiayo! Stadskulissen blir bättre än förväntat. Den dyker upp när jag har scannat in den. Har legat och tittat på tv hela jäävla dan, och nu kom jag på att jag har ett engelskaarbete som jag ska redovisa imorn... ett arbete som jag inte änns har börjat på. Som tur är kan jag redan lite om ämnet. Valfritt ämne och jag ska nog ta om fotografen Sally Mann. La upp några av hennes bilder för några dagar sedan. Här kan ni se dom. Förhoppningsvis går det fort och smärtfritt xD
Imorn är det fredag. Guud va jag vill att den dagen bara ska förintas. Ialla fall imorn. Vill va ledig och sova. Vill va ledig och kunna göra saker utan att va dödstrött. Vill sooova och va pigg på morronen >.< Keep dreaming. Har ju bara ca 1 ½ år kvar i skolan, sen blire ut och resa ett tag. Förhoppningsvis.
Nä, nu har ni fått höra mej klaga för mycket, så ska sluta. Nu är jag sugen på något... godisgris som jag är. Får bli oboy eller glass.

Btw. Ni kan väl skriva era bloggar? Är aningens uttråkad och behöver något nytt att glo på. Hade ^^ 

...sjuk...

Huvudvärk och Halsvärk. Känner mej så dålig, men var hemma idag igen. Halsen och huvudet värker och jag har inte sovit så mycket inatt. Oroat mej av olika anledningar. Vaknade och började läsa twilightboken. Den är nästan utläst nu. Den är bra ^^ Oroar mej lite för att jag kommer slänga ut en massa pengar på trean och fyran nu också bara, vilket inte är bra. Har slösat så mycket denna månaden. På tal om pengar så ska jag nog in på platsbanken och kolla sommarjobb idag. Måste ha ett jobb denna sommarn, annars blir jag pank och depp xD Först och främst ska jag laga mat i alla fall. Hade!

Längtan!

Shit pomfritt! Denna dagen har vart seg. Morrondagen kommer bli ännu segare, fast jag överlever nog. Slutar ju vid 12 :) Veckan går fort i alla fall. Måste rita på kulisserna >.< Det får bli i morron. Nu är jag såå trött. Mina axlar är så otroligt stela också. Har varit så hela dagen. Tror jag har råkat sova på nått weird sätt.



Idag längtar jag efter:

- Sommarlov
- Tills jag får längre och blonare hår xP (Det vill säga till sommarn)
- Heljen då jag kan slappa och äta Benn & Jerrys med Bee och Nee
- Gå på loppis och hitta massvis med gamla tavlor som dom säljer bajsbilligt, sen tar man bort den gamla fula duken och spänner upp ny och målar påren ;D
- (det vill säga) börja på en ny tavla. Mina nuvarande är tråååk!
- Åka utomlands (vilket lär dröjja)
- Till toan för jag är toanööödig >.<



Hade ;D


 


Sladdlös


Fotade Beata idag. Det vart myspys ^^ Drog med oss en stor jävla tv hem till mej från skolan och släpade ut den på en äng. (Det faktum att det inte fanns nån tv i den utan det var bara själva skalet behöver ni inte veta ;D) Vi skulle ju fotat våra efterlängtade Charlie Chaplin bilder också, men självklart började det snöa, så det blev inget med det. Fick färga Beatas ljusa slinga istället. Den blev orange, precis som vi förutspått. Beata blev inte gla, men hon vänjer sej nog ;D
Nu ska jag redigera lite fler bilder. Ni får ha det bra ;D

Bilder från det förflutna


Modell: Beata
Foto: Jag


Gosh. Längtar efter sommarn xD Röka vattenpipa i Linnéparken och leva på sol och vänner. Imorn äre skola igen och det suger, även om det bara är en lektion.
Bilden är från förra året då jag fotade Beata i en källare. Dock ny redigering Fick med mej en hel del bilder som jag blev nöjd med ^^ Ska snart fota henne igen. Charlie Chaplin tema, och ett annat med Hollywood. Då ska vi också ha med Tove som Mua :)
Känner mej nästan tvungen att fota något till bilddagbokens tävling också. Tema: manga xD

Ledig idag :D

Hejhej! Hoppade över matten idag. Fick för mej att jag var värd det. Hade ju bara en lektion idag och den på en timme. Så det vart ju inte så farligt ^^ Imorn har jag också bara en lektion. Kulturhistoria, och den måste jag gå på annars missar jag en massa. Fast det är ju inte så farligt ^^
Igår ritade jag lite. Tänkte färglägga det med akvarell idag och sen kanske jag scannar in det efter kulturhistorian imorn. Ska nog sätta mej på biblan och börja rita på de sista kulisserna till teatern imorn med. Nu ska jag nog laga lite pannkakor. Mumma! Älskar verkligen pannkakor, och det vet jag att många av er också gör ;D

Drömmare



Modell: Lovisa
Foto: Jag

Nu ska jag sova!

Egoblogg

Ny header på bloggen igen, och oj vad bloggen blev ego helt plötsligt. Fast den är ju trots allt min xD Fårla se om jag behåller den som den ser ut nu eller om jag byter ut den. Troligen blire en annan xD
Idag har jag gjort långt ifrån allt jag hade tänkt göra idag. Slappdag. Jag skulle känna mej stressad om det inte var för att jag är så gott som ledig imorn. Har en mattelektion på en timme som jag har funderingar på att skippa. Jag får se.
Igår såg jag både Låt den rätte komma in och Twilight, och jag måste säga att båda var en stor besvikelse, fast det är väl så när man har läst böckerna. Dom hoppade över så mycket, i alla fall i Låt den rätte komma in >.< Twilight var bara allmänt seg om ni frågar mej... eller den var ju bra, men jag hade förväntat mej mer. Fast rollsättningen var väldigt bra. Bella och Edward (huvudpersonerna) hade precis de personligheter, och kroppspråk som jag hade föreställt mej. Dom hade nog varit bättre om man inte läst böckerna. Fast jag förstår inte riktigt hyserin kring filmen Twilight :/
Dom var väl sevärda ^^ Ska inte skrämma er nu ;D

Flum!



hehe, ja, detta kan nog sammanfatta min dag ganska bra ^^ Väckte Nean genom att ringa henne klockan 11 på morronen, och tvingade in henne till staden. Vi roade oss genom att ta flumbilder (som vi brukar göra xD jag är medveten om att jag ser skapp ut, medans Nea ser ut som en snöprinsessa!) och kolla på Låt den rätte komma in. Måste nog säga att boken var mycket bättre. Dom hade hoppat över så otroligt mycket, så det vart lite synd. Men den var väldigt fin filmad måste jag medge.
På kvällen var det galenskaperna i konserthuset som gällde. Beas familj hade en biljett över så då fick jag följa med ^^ Hahah, det var uppskattat :)
Om jag kunde drömma är btw utläst så nu ska jag se Twilight. Senare kommer jag nog börja på När jag hör din röst. Raisa hade ju sagt att hon börjat böla i slutet av Om jag kunde drömma. Hon är allt bra mesig xDD haha, var ju inte så farligt ;D Nu ska jag titta på Twilight! Hade :DD

En skit(bra) dag xD

Jag är trötter. Vet inte hur jag ska säga att dagen har varit. Fick ig på det jävla matteprovet, och jag är depp. Dagen har ändå varit ganska bra. Gick en runda på stan med Nea. Det var lite marknad och jag köpte löste ^^ Smakerna Grädd kola och Blod apelsin :) Ska provsmaka någon av dom senare ikväll. Sen kom storebror, och han bjöd mej på fika ^^ 
För tillfället sitter jag framför tv:n och deppfrossar. Imorn skulle jag egentligen på fest hon Sebastian som fyller 18 idag, men det blev inget av med det :/ Lördan blir nog inte så pjåkig ändå. Ska leka med Nea på dagen och på kvällen ska jag på teatern med galenskaparna :D Bea skulle dit med sin familj, och så råkade dom ha en extra biljett så hon bjöd med mej :D Föresten bestämde jag och Nea att vi skulle ha lite småfest tillsammans med vännerna nån annan dag istället ^^
Nu ska jag snart hämta min bok och läsa ut den. Läser ju "Om jag kunde drömma" Raisa sa att hon började lipa när hon var på slutet, så jag förbereder mej på tårar xD
Måste föresten rita om den jääävla stadsbilden till teatern, för den skulle ju tydligen vara liggande >.< Inget dom hade sagt till mej, men så mycket jobb är det ju inte med det. Premiären är om ca 2 veckor så det är lite brått nu.. Vill ni se lite bilder och grejs så kan ni kolla in hemsidan www.lyndon.se Vill ni se mina kulissbilder får ni dock gå på teatern ;D

Inspiration - Sally Mann



En av vår tids främsta fotografer, Sally Mann. Hennes bilder är skrämmande vackra. Man kan finna mycket inspiration därifrån. Hon fotar enbart analogt, och framkallar alla hennes bilder själv. Hon fotar mycket barn. Oftast sina egna. Tycker om bilderna för dom är så tagna ur slumpen. Dom är inte uppställda utan hon har fångat ögonblicket, och det är minsan inte lätt.
Imorn ska jag ta med analoga kameran och fota lite tror jag ^^ Ska fika med storebror (han bjuder hehe) som jag btw klippte idag. Han fick sej en indiefrilla, lite som killarna i Franz Ferdinand. Han blev mumma bror min ^^
Nu ska jag lägga mej och läsa. Hade fint :)

Skisser



Tänkte att jag skulle lägga upp några av mina skisser. (Tänk på att de bara är skisser ;D) När jag bara kladdar på utan att riktigt veta vad jag gör så blir det ofta att jag för ner min humör på pappret. Just dessa bilder ser alla ganska deppiga ut upptäckte jag nu, men det är inte så ofta jag är det xD Brukar bli att jag ritar sånnt även när jag är uttråkad. Blir också ofta att jag ritar manga när jag ritar på fri hand. En gammal vana helt enkelt. Var helt besatt av manga av alla dess slag när jag var yngre. Har över 100 pocketar, som inte bli lästa lika flitigt nu som förr xD

Lämna en kommentar om inlägget uppskattas, så kanske det kommer fler ^^

Melankoliskt

      
    
 
(bilderna är klickbara)


Har inget nytt att lägga ut för tillfället, därför kommer några bilder "gamla" bilder från mitt bildspel. Hade temat Melankoliskt. Ett väldigt roligt tema, som jag nog kommer fortsätta på, även om detta arbetet redan är inlämnat. (Har ju redan tre fotograferingar inplanerade ;D) Fotade fyra pers. Nea, Beata, Hedvig och Lovisa. Fler bilder, från bl.a. detta temat kan du hitta här. Där finns bilderna också i större vertion.
Vilken är din favorit?


Bibliotekskladd... igen

Sitter här på biblan. Har varit duktig och pluggat i två hela timmar. Kan knappt fatta att jag lyckades med det xD Nu lägger jag undan böckerna och tar resten imorn. Matte prov på onsdag. Nu sitter jag här och funderar på hur jag ska ta mej hem. Har mammas cykel och tänkte att jag skulle cykla hem, men det snöar/regnar ute och det har jag ingen som helst lust att ge mej ut i. Mamma svarar inte på mobilen heller, och pappa ligger hemma med opererad hälsena.
Imorn har jag bara två lektioner, som jag brukar ha.. Börjar 9:15 och slutar 12:00. Göttans :DD Men när jag tänker på vad jag ska göra efteråt så blir jag depp.. Ännu mer matteplugg. Detta matteprovet ska jag banne mej ha bra på, annars blir jag deprimerad. Matte B ska ju vara den svåraste kursen, men G ska jag väl i alla fall lyckas få.

Mini digitalkamera i retrostil ;D


Kolla va söt den är :DD Kan ni tänka er att detta är en liten digitalkamera med 5 megapixel. Hade gärna köpt den om det inte var för priset. $225 >.< Osis! Men erkänn gullig! Tänk att bara flasha fram med den när man inte orkar ha med systemkameran. Här kan ni hitta den ;D
Nu ska jag snart flasha ner till skolan. Hade självstudier idag på fotot, och jag min nöt hade ju missat detta och cyklade ner till skolan ändå. Jag fick snopen cykla hem igen. Kom i alla fall upp. Nu börjar jag 11:20 istället, vilket är om ca 25 minuter så ska bege mej snart.

Pluggdag ja... xD

Jag måste vara den sämsa människan i världen på att plugga säger jag bara. Har fett stort matteprov på onsdag och pluggar Lisa? nää >.< Imorn ska jag ner och sätta mej på biblan och plugga har jag bestämt mej för. Ska få lite gjort! Är nästan klar med kulissteckningen till  musikalen i skolan. Ska scanna in den i skolan och fixa lite skuggor och grejs i morn innan jag drar till biblan hade jag tänkt. Hade ju kunnat göra det redan nu ikväll, men icke då, scannern strejkar så det blir det inget av med. Snart jag jag ner och laga mat. Kanske rita lite. Ska kolla på Beck i kväll hade jag tänkt.


Ben & Jerry :)



Denna kväll blev det melodifestivalen med Bea. Vi begav oss ut i kylan för att köpa Ben & Jerry glass. Övarskattad? Skulle inte tro det xD Dyr som attan dock. Man kan ju få unna sej den nån gång då och då ;D
Vi satt mest och dissade melodifestivalen. Dess tävlande. Det är ju ganska patetiskt, men roande, visst ;D
Imorn blir det pluggande och ritande som gäller. Nu ska jag snart gå och lägga mej och läsa min book, Om jag kunde drömma :DD Har nästan hunnit halvvägs. Kan ju inte hjälpa att jag är fashinerad av vampyrer. Eftersom jag inte har sätt filmen så blir ju boken bara ännu bättre ;D Är väldigt sugen på att se filmen nu bara, men nää jag ska läsa klart den först. Såklart ;D