Avritad!

 
 
Bad min kompis Bea rita av mej för ett tag sen, och blev överlycklig när jag idag loggade in på facebook och såg att hon hade gjort det. På mej och min fina sötnös Gusto.
Bea kör väldigt disneyinspirerat. Kolla in hennes deviantart här. Hon är duktig :)

Somebody

 
Ok, denna är ganska gammal, men såå grym!
Gillade denna låten jätte mycket innan den började gå på radio stup i kvarten. Missförstå mej inte. Jag är vanligtvis inte radiotypen men när man jobbar på konditori så har man inte riktigt något val när det gäller den biten.

Yo!

 
 
 
 
Fråga mej inte varför jag lägger upp ett självporträtt där jag gör en fjortismin.

Idag har jag en ledig dag. Har inte varit ledig på en vardag på jätte länge, så det känns ganska nice. Ikväll ska jag köpa hem min favoritmat, göra ansiktsmask och titta på tecknat all by my self eftersom pojkvännen jobbar, och har after work. Kanske det blir lite måleri, eller ritande med. Det lär ni märka ;)

Hyllan!

 
 
Nu är den finaste hyllan äntligen uppsatt. Tog bara ca. ett år. Fick den av Jocke i födelsedagspresent förra födelsedagen. Nu hänger den över skrivbordet. Ska visa er hela skrivbordshörnan när jag har kommit till rätta lite mer med den, men den börjar bli riktigt trivsam :)

Gusto

 
 
 
Ritade av kissen igår :)
Jag försökte rita i Illustrator, men blev galen för att jag inte hittade allt som jag ville så gick över till photoshop. Så konturerna är gjorda i illustrator (älskar att det blir så rena och fina linjer) och resten är gjort i photoshop. Blev väl helt okej!?
 

Redhead 
En bild som jag helt har glömt bort att jag har redigerat på Tove, som numera är blond (smisk ska hon ha för att hon gjorde sej av med det röda fina håret)
Hoppas att ni har haft en fin midsommar. Jag och Jocke firade med vänner, och i dag har vi tjockisdag. Det är nice!

Instagram

Lite instagram update.

 

När Gusto är utmattad så visar han det. Sötnos!
Jag åkte till Göteborg och Lovisa. Hade med mej min nya snygga kameraväska.
Vattnet hade format ett ansikte på en pelare.
En allé i Växjö. Älskar det gröna fina!

 

Var en runda på Öland hos min morbror. Mös med kusinens hund.
Var ute och gick på en äng och njöt av solnedgången.
Klappade kossor.
Ritade en björn.

 

Om ni vill följa mej på instagram så heter jag Rumpnisse. Påhittigt va ;)


Underbett

Denna helgen är jag och Jocke i Skånelandet och firar hans lillasyster Terese som tar studenten, och denna lilla tös har vi fått som sovkamrat.
Älskar underbettet! Så charmigt!


Solnedgång


Ska snart sluta med alla dessa instagrambilderna. Har ju faktiskt hittat mitt minneskort till kameran nu.
Igår var jag ute och gick en runda. Bara strosade omkring utan att veta vart jag skulle. Det är härligt!
Detta fotot fotade jag när jag gick på en liten stig på ängen bakom vår lägenhet. Det var så vackert så jag bara kunde stå och stirra. Jag fick kraft av det. Jag vet att det låter fånigt men så är det.


Skrivbord

Lite såhär ser skrivbordahörnan ut nu. Fortfarande lite kaotisk eftersom lådorna som ska stå i hyllan som ska upp på väggen nu står på golvet, och böckerna på bordet. Tror det kommer bli superfint när det är färdigt i alla fall :)
Här kan ni också se skymten av nästa photoshopprojekt ;)


I think...

 

Fick tyvärr inte upp hyllan denna afton eftersom jag måste borra och grejer för att den ska sitta ordentligt. Förhoppningsvis blir det imorgon, annars inom en snar framtid, och då ska ni få se min nya lilla arbetshörna som faktiskt blir riktigt fin!

 

Några av er kanske kommer ihåg denna bilden som jag började på för ett tag sen. Jag har bestämt mej för att den är färdig nu, så here you go. Vad tycker ni?

Renovering

Igår var jag på Ikea med mami, och idag ska jag äntligen göra i ordning min skrivbordshörna. Tror det kan bli riktigt fint. Ska till stan och köpa skruvar till min gipsvägg och mysa lite med en kompis, sen ska stringhyllan som jag fick av Jocke upp. Därefter är det bara lite småplock och dammsugning kvar. Plus att jag måste upp med de gamla stolsbenen på vinden. Förhoppningvis får ni se det färdiga resultatet ikväll. Ser verkligen fram emot att få en fin arbetsplats! Den har varit kaos sen vi flyttade hit.
Ledigheten blev inte riktigt som jag planderade men tycker faktiskt det är riktigt kul att "renovera" lite. Det är nästan som att pyssla. Göra fula och tråkiga grejer fina och inspirerande :)

Kludderi & dasspapper

Tanken var ju att jag skulle göra ett mer seriöst porträtt på Rebecca & Fiona som ni såg i föregående inlägg, men vad gör man när man bara har dasspapper hemma? Mitt ritblock (som jag köpte för inte så länge sen) är redan fullt, och samtidigt som jag blir stolt över att jag har ritat så mycket så är det ju för jäkla jobbig att inte kunna rita ordentligt när man känner för det nu. Får åka ner till staden och införskaffa ett nytt block. Denna teckningen ritade jag lite desperat på skrivarpapper.

 


Ledtråd

En liten ledtråd på vad mitt nästa konstprojekt kommer innehålla. Ser ni vilka det är?

Fly away

Känner för att flyga iväg nu!!

 

Bjuder på en väldigt gammal bild. Tror den är tagen 08. På den tiden hade jag sånn gnista när det gäller fotograferingen. Jag kunde sitta och redigera en bild i 4 timmar, utan att tröttna. Vill få tillbaka den gnistan. Där har vi väl en av anledningarna till att jag vill fixa till mitt skrivbord lite. Tror att inspirerande omgivning är en av nycklarna. Sen är jag väldigt sugen på att införskaffa ny kamerautrustning, men ni vet ju hur det är med det. Kostar skjortan. Får se till att bli miljonär först.