Digital painting

Visst blir man peppad när man får hämta ut ROLIG kurslitteratur på posten. Puss på det!

Massa måsten

Det finns så mycket som jag vill göra nu, och så mycket som jag måste göra. Jag vill måla på alla mina tavlor och få ut alla idéer som jag har i huvudet, men jag måste göra klart alla digitala illustrationer till min kurs som ska vara klara tills på torsdag. Det är jobbit och frustrerande att behöva tvinga fram inspirationen till det. Först och främst måste jag städa mitt rum. Det är fysiskt omöjligt att skapa något kreativt där.
I helgen hoppas jag på utgång. Har jobbat de tre senaste helgerna så det är banne mej på tiden!

En göteborgvistelse

Efter jobbet i söndags tog jag första bästa tåget mot Götet och fina Lovisa. Kom inte längre än till Nässjö, då tåget var inställt, och man fick vänta 1,5 timme på ersättningsbuss. Inget man gärna gör en solig söndag då man varit uppstigen sen klockan 6. Stupade i säng direkt när jag kom fram.

 

Dagen efter var jag pigg och full av energi. Jag och Visan åt frukost på ett berg med fin utsikt, och planerade dagen. Liseberg!

 

Lovisa plåstrade om sina fötter... i förebyggande syfte som hon uttryckte det.

 

Inge mesar här inte. Vi åkte så gott som allt, plus Gasten som ingen av oss hade vågat gå innan. Jag var elak och lät Lovisa gå sist i ledet, vilket ledde till en massa flåsande i hennes öron från skrämmande spöket. Sorry Visan! (Själv hade jag nog råkat slå till dom av ren reflex så det var nog för allas bästa ändå)

 

Vi gick lusthuset där vi fick oss en inblick hur vi hade sätt ut som medverkande i de tre vännerna och Jerry.

 

Jag envisades med att åka Kolerado. Fick vad jag förtjänade då jag blev genomsur på ryggen. Lovisa fick även sin vilja igenom då vi åkte Flumeride där vi fick skrattanfall och vakterna fick be oss att lugna oss innan vi steg ur båten.

 

Dagen efter tog jag tåget hem igen. Det var så mysigt att träffa Lovisa. Saknar henne här i Småland så otroligt mycket!

Shopping

Idag har jag varit och shoppat loss i måleributiken igen. Det blev två nya dukar, en brun akrylfärg, en svart och en vit oljefärg (så jag kan göra klart John Lennon som jag inte känner mej helt färdig med) och lack så jag kan lacka Jockes födelsedagstavla.
Det är farligt att släppa mej lös där. Jag skulle lugnt kunna shoppa upp flera tusen i den affären.

 

Nu ligger jag i sängen och blir ständigt påmind om den bankande huvudvärken. Man kanske ska sätta sej och måla så den ger med sej. Värt ett försök.

The one night stand

 

Vi har gått igenom lite av varje på Digital illustration som jag går på universitet nu. Går den kursen mest för att hålla igång min kreativitet och för att göra något kul.

Senast gick vi igenom serier, och vi fick i uppgift att göra en egen serie. Jag var väl egentligen ute i god tid med den, men jag hade ingen aning om vad jag skulle rita. Det slutade med att jag satt kvällen innan och ritade som en galning. Hade verkligen ingen inspiration alls innan dess, men då spratt det till i mej. En känsloserie ska det vara och det tycker jag nog att det blev.

 


Längtan 

Jag längtar till sommaren av så många anledningar.
Sol- värme. Flytt- Jocke. Jobb- pengar. Semester- Paris.
Jag har så mycket att se fram emot så det är galet.

 

Sen ska jag bli adoptivförälder till en liten russian blue vid namn Gusto :D

skitladdare!

Säga vad man vill om macbook. Det är en jädrans bra dator! Deras laddare däremot. Fan i helvete säger jag bara. Jag bytte min i julas (tror jag det var) eftersom den helt plötsligt slutade att vara mej trogen. Inga problem. Det gick på garantin såklart. Fick vara utan dator en vecka eftersom jag inte hade någon laddare till den men sen fick jag en ny. Tror ni inte att denna också har pajat nu då. Den senasre veckan har den varit en pain in the ass, och jag måste pilla med den i flera minuter för att den ska få kontakt med datorn.

 

Ska klargöra att jag verkligen inte ångrar min mac, men laddarna borde dom fan i mej göra något åt. Jävla skit!

Like it's magic or something...

Ni fattar inte hur mycket jag vill flytta nu. Så galet jäkla mycket så det liksom går inte att beskriva. När man strosar runt på gatorna med sin fining och pratar och planerar, vad man behöver och vad man redan har. Hur man ska lägga upp sina fredagar och hur sommaren kommer bli tillsammans. Wonderful säger jag bara. Det kommer bli kanon! KANON!

A monster ate my homework

Tipsar om denna otroligt beroendeframkallande och roliga appen. Satt som fastklistrad hela morgonen.
I början kan den verka löjligt lätt, men tro mej. Det blir svårare. Nu ska jag mumsa på m&m och spela. Har hittills bara kommit till den andra världen av fyra, men vad jag förstår så uppdaterar dom hela tiden.

Back :)

Faktum är att jag saknade den gamla adressen, den gamla designen (även om jag ska piffa till den) och alla gamla inlägg.
Just nu finns det bara tre kategorier. Än så länge har jag inte lagt in alla gamla inlägg där, så om ni vill se jättegamla inlägg får ni leta i arkivet.
Lite update kommer :)