Avataren Lisa

 
Sitter och tittar på Avatar som går på 4an. Kommer ihåg att jag blev helt frälst av den filmen efter att jag hade sätt den på bio. Det var något av det bästa jag hade sätt och jag ville vara den del av den världen. Nåja, jag kom väl inte längre än så här men ändå. 
I morgon är det nyår, och jag ser verkligen fram emot det. 2013 ska bli ett jäkligt bra år!

Julval!

Även om den kommer lite sent.


Min klasskompis bad mej göra ett julkort till henne, och just då var jag mitt inne i mitt "rita valar" mood, så så fick det bli.
Idag hade jag bestämt mej för att köpa kameran. Jag satte över pengar och var så jäkla säker på att jag ville ha just den, och att jag skulle köpa den idag. Gick in i fotobutiken som vi har här i Växjö, och så har dom den inte inne. Visst kan jag köpa den på MediaMarkt, Onoff eller Elgiganten men jag vill ju liksom stödja Ernstssons foto, där dom alltid är så snälla och tillmötesgående. Fick minneskortet och kameraväskan på köpet när jag köpte min första kamera.
Den kommer troligen in nästa vecka. Tills dess får ni stå ut med mitt klagande.

 

 

Hej!

 
Sitter här hemma hos mamma och väntar på min kära göteborgare som är hemma i de smålänska skogarna över julen. 
I går hittade jag den perfekta nyårsklänningen på MQ's megarea. Det lönar sej tydligen att dra sej upp ur sängen tidigt på morgonen för att sedan stå i en skitlång kö till provrummen, och sedan stå i ännu en till kassan. Efter att ha rensant i lägenheten har jag kommit till insikt med att jag har för jäkla mycket kläder och att jag egentligen borde rensa ut hälften och sedan inte köpa mer kläder på några år, men det funkar inte riktigt så...
Har bestämt mej för att 2013 så bli det bästa året någonsin, och att nyårsafton kommer bli så jäkla kul! 2012 har inte varit någon hitt direkt. Det är skönt att det tar slut nu!
 

Förresten så anar ni nog inte hur pepp jag är på att köpa den där jäkla kameran nu. Filmfunktionen kommer användas flitigt ska ni veta, och jag har redan valt ut flera låtar som ska få ligga som bakgrundsmusik!

Jobbiga nätter.

 
Vissa nätter är jobbigare än andra. När man har varit i sin gamla lägenhet och packar ihop det livet man hade, och lägenheten är kaos precis som ens tankar så är det jobbigt. När man sitter på golvet och stryker sin älskade katt över pälsen och vet att han nästa dag ska flytta i väg i 8 månader så är det jobbigt. När en viss person sms:ar och verkar så jäkla oberörd så är det väldigt jobbigt, men jag klarar detta! Jag behöver ingen annan som berättar det för mej. Jag kommer bli okej, och snart kommer det inte göra så ont längre.

Julkänsla!

Bilder från julfirandet hemma hos mej från förra året, med mina fina vänner. Där låg jag i och bakade som bara den. Blev väldigt nöjd med mina julcupcakes :)
 
 
I år är julkänslan på topp! Jag tror det beror på att jag går i skolan i år, och att skolan har himla mycket jultraditioner som triggar upp stämningen. Det är så jäkla mysigt! I år är jag nöjd med mina julklappar med. Har köpt grejer som jag vet kommer bli uppskattade. Snart ska jag i väg till skolan och äta julmat. St. Sigfrids har så jäkla god mat, så ser verkligen fram emot deras julbord.
Nu längtar jag till julafton, eller nog egentligen till annandag jul då jag ska försöka hitta kameran till ett bra pris ;)

Här har vi huvudsaken


För tillfället ligger mitt huvud på hyllan vid min arbetsplats i skolan. Där ligger hon och kikar på människor som går förbi och på mej när jag sitter och pysslar med skolarbeten. När hon har torkat helt ska hon in i stora ugnen och brännas i 1000 grader. Stackars tös!

Dagens bild

Jag har sagt till mej själv att jag ska bli bättre på att göra dagen bild, så idag gjorde jag två stycken. Dock får ni bara se den ena :P
Det ska föreställa en ung Olle Ljungström.
Jag har sprungit runt och terrat mina kära klasskamrater med en kamera hela dagen (min klasskompis har en D7000 som jag fick pilla på lite. Ååh vad fin den är) Imon har vi julstäd och julpyntande i skolan. På torsdag blir det julbord och så ska jag äntligen få träffa min lilla kisse!! På fredag flyttar Gusto in till min vän Lisa. Lite vemodigt är det. Som att lämna bort sitt lilla barn, fast jag vet att Lisa kommer ta väl hand om honom. Lördag, partaj eftersom mina vänner som bor i diverse land och städer kommer hem! Och det var väl i stort sett hur min vecka kommer se ut :)


Nästa inköp!

 
Jag är inte den som unnar mej dyra saker titt som tätt. Jag går och trånar efter något, sen trånar jag lite till och sen köper jag den inte. Trots detta har jag nu bestämt mej för att köpa en ny kamera. Om det finns några riktigt gamla följare där ute så vet ni kanske att jag fotade riktigt mycket under min gymnasietid och jag känner att jag vill komma i gång med det igen. Min gamla D40x duger inte riktigt längre. Vi har växt ifrån varann och jag tycker inte längre att det är roligt att fota med den. När jag nu ska flytta ut till internatet så känns det som att jag kommer få all tid i världen till att vara kreativ, så det känns som det perfekta tillfället. Dessutom behöver jag muntra upp mej lite. Några tusenlappar av mina besparingar ska jag därför invistera i denna vackra manick. Jag har kommit fram till att Nikon D7000 nog kommer passa som handen i handsken. Dessutom kan den filma. Det ska bli så otroligt kul att börja göra små videos!!

Lite update

Jag har mått lite dåligt den senaste tiden och inte kännt för någonting egentligen. Jag och Jocke har bestämt oss för att inte vara tillsammans längre och det känns tungt.
I januari ska jag flytta in på internatet och det ser jag verkligen fram emot. Ganska jobbigt att sova på sin mammas soffa. Det känns tungt och som ett misslyckande att göra det när man väl har flyttat hemifrån.
På internatet kommer jag själv kunna välja när jag vill träffa människor och vara själv. Känner sånn enorm lättnad över att jag har skolan nu. Det känns underbart att gå till ett ställa med människor som jag tycker om, och göra saker som jag älskar även om vissa dagar känns piss.
Det ska nog gå. Snart kommer jag igång med bloggen ska ni se :)