Stop motion

 
Har helt glömt bort att visa min stop motion film som blev färdig precis innan jag slutade skolan.
Den består av ungefär 270 bilder och musiken är från Clap your hands and say yeah.
Tog mycket tid och energi, men det var väldigt kul!! Hoppas ni gillar den!

Lite kloka tankar

Det är ju underligt det där med konst. Jag fick en snileblixt i julas. Jag insåg något som människor som håller på med konst förhoppningsvis upptäcker någon gång under deras utveckling, och det öppnade upp en helt ny värld! Jag är faktiskt ganska okunnig inom konst, men det håller jag på att ändra på. Teknikmässigt är jag väl ganska lärd, ja, men det är en så liten del av konstnärsskapandet. Att börja på Kronobers folkhögskola är något av det bästa som jag har gjort i hela mitt liv, och det har förändrat mej till det bättre.
Just nu gör jag det som inte alla människor får chansen att göra. Jag satsar på mina drömmar. Jag jobbar hellre med något jag älskar och tjänar pengar så jag klarar mej, än att jobba med något som jag hatar och tjäna miljoner!!

Alkoholfritt

 
För ett tag sen höll jag ju på som attan med arbetsprover till LNU's grafisk design och visuell kommunikation program. Jag bestämde mej ju sedan för att jag skulle läsa ett andra år på kära St: sigfrids så då hände det inte så mycket mer med dom.
Denna uppgiften gick i alla fall ut på att designa ettiketen till alkoholfritt vin, och jag tycker att jag lyckades ganska bra med det. Synd att jag inte fick användning av dom med tanke på hur mycket tid jag la ner på dom, men what to do... :)

Berlin baby!

 
Bättre sent än aldrig. Eller hur.
Här kommer några bilder från vår resa till Berlin. Det är tredje gången jag besöker den staden och jag älskar den bara mer och mer för var gång. Under denna resa fick jag mej lite mer spänning än vad jag gapade efter då Nikki tappade sina plånbok innehållande pass. Inget pass = inget flyg hem, så hela torsdagen spenderades med att försöka hitta denna försvunna plånbok, vilket vi också gjorde precis innan flyget lyfte!
Bortsett från det var resan mycket bra! Vi gick på museum och åt på restaurang. Dansade till klockan 7 på morgonen till musik som jag egentligen anser suger, fast som inte är så pjåkig när man dansar brevid en snygg tysk.
Det var en händelserik och bra resa, och i oktober återvänder jag troligen dit under två veckor! :)