Bitter

Ikväll är jag bitter av fyra olika anledningar...

     

  1. Jag kan inte följa med mina homies till Emmaboda eftersom jag jobbar hela helgen.
  2. Kom på när jag stod i kassan på Ica att jag hade glömt min plånbok.
  3. Jocke är far far away och spelar nån töntig låt på nån töntig scen istället för att dega hemma med mej.
  4. Min förvirrade kompis Tove dissar mej för att hon hade glömt att hon skulle gå på nått jäkla 60 års party.
  5.  

Ja, ibland får man klaga, men bara litegrann. Jag ska nog göra ett nytt försök på Ica snart, sen ska jag och kissen sitta hemma och titta på film och mysa hela kvällen så det blir nog ganska nice ändå.

Klarbär, vinbärssylt & chips

 

I förrgår var jag och plockade bär hos min mormor. Hon har alla möjliga i sin trädgård och det bara kryllar av dom. Min personliga favorit är klarbären som ni ser över.

 

Idag fick jag ledighet i två dagar. Det ska bli gött! Jocke är i väg och spelar med bandet så ikväll hänger jag med Gusto. Vi sitter och tittar på film och äter chips (Ja, katten är galen i all slags mat, speciellt chips) Jag har också lekt husmor och kokat sylt på vinbären som jag plockade. Även om Gusto brukar krypa ner hos mej när jag sover så kommer det bli tomt i sängen ikväll. Tycker inte om att vara själv på kvällen.

Norge

Känns fel att inte nämna något om Norge. Jag och Jocke satt flera timmar och följde nyhetssändningarna i går, med tårar i ögonen. Det känns overkligt! Det är hemskt! Mina tankar går till offren, anhöriga och hela Norska folket.
Sånthär ska inte hända!

En morgon.

En morgon såg det ut såhär när jag cyklade till min buss klockan 5:50 på morgonen. Det var vackert, men jag föredrar nog ändå att nana kudden.


Egendomligt...

 

Här är vår lilla Gustogubbe. Antingen kan han gå genom dörrar, eller så har jag börjat hallucinera. Oavsätt vad så är jag övertygad om att jag släppte ut den lille mannen innan jag åkte ner till stan, men när Jocke kom hem så var han tydligen inomhus... Hur går det ihop? Inga fönster eller dörrar öppna och det är bara jag och Jocke som har nycklar.

Måndagsafton

 

Det har varit en seg vecka med massa jobb. Idag är jag ledig och sitter i soffan och väntar på min vän Nea. Jag skall laga henne lite mat och sen blir det filmafton. Ovanför mitt huvud hänger min tavla... eller ja. Det är ju egentligen inte min tavla längre. Jocke fick den av mej i 21 års present, men det är ju fortfarande jag som har gjort den :) Byebye

Sneakpeak

Tänkte att ni kunde få en liten sneakpeak på nästa projekt.
Den är långt ifrån klar, men en bit på vägen i alla fall :)
Jag sitter här och gottar mej. Min enda lediga dag denna veckan. Jag har laddat upp med jordgubbar och choklad. Jocke slutar vid 9 så fram tills dess ska jag sitta med denna bilden, och lyssna på musik :) Livet är gött!

Ps

Just nu håller jag på med ett digitalt porträtt. Det är så jäkla kul att rita i photoshop, men det tar lång tid, så vi får se när den kommer upp på bloggen :)

Music Baby!

Tove, April 2009

 

Sitter nu och degar i soffan tillsammans med Jocke och tittar på Mysteriet på greveholm och redigerar lite gammalt, därav denna. Helgen har hittills varit väldigt mysig :) Det behövs när det väntar en fullspäckad jobbvecka.
Hoppas att ni har haft en mysig helg!

Rayons de soleil

Ett självporträtt som jag tog för ett tag sen.
Vad kul att så många nya har hittat hit! Ni är hjärtligt välkomna! Tyvärr kommer det nog bli lite snålt med uppdatering här ett tag framöver eftersom jag jobbar en hel del, men ska försöka bidra med ett och annan inlägg då och då :)
I helgen är jag ledig och då ska jag ta mej lite sommarlov :) Myggorna påminner mej varje natt om att det är sommar och varje morgon hittar jag nya myggbett. Vetti fan var dom kommer ifrån, men tycker att dom kan lägga av med de där fjanterierna nu!

 

Nu blir det till att nana kudden. Man blir lite slö när man har varit uppe sen klockan 5 :)

Musik som inspiration

Det var många som efterfrågade låtarna jag inspirerades av i mitt projektarbete, så här får ni se alla bilder och om ni klickar på låten så kan ni lyssna på den, och klickar ni på bilderna så dyker det upp en större version :) Jag skriver inte så mycket om varför jag har valt att tolka bilderna på sättet jag gjort. Jag ville att dom skulle hänga ihop någorlunda, men samtidigt ha med låtar som skiljer sej väldigt mycket från varann. Skriv gärna en trudelutt om vad ni tycker :) Vilken bildserie tycker ni om bäst?

 

 

Låt: Fever Ray - Seven

 


 

Låt: Yann Tiersen – La valse D'Amelie

 


 

Låt: System of a down – Aerials

 


 

Låt: Laleh - Snö

 

 

Låt: Tori Amos – Bouncing of clouds


Face

 

Long time, no see.
Här kommer en ny bild på min fina vän Lovisa, som åker till Afrika om två dagar. Jag är smått (eller väldigt) avundsjuk och kommer saknar henne massvis!

Just nu har jag en galen katt som försöker lägga sej på tangentbordet. Tror det är ett rop på uppmärksamhet så jag gör nog bäst i att ge det till honom :)