Blogspot V.S. Blogg.se

Nu är jag kluven >.< Ska jag ha bloggen på blogspot, eller på blogg.se? Om ni har någon åsikt så snälla skriv för jag är helt förvirrad xD Raisa visade mej hur man gjorde kategorier på blogspot idag. Tänkte ju hela tiden att det var konstigt att det inte fanns, men samtidigt så är denna bloggen mer... ska jag säga ren xD Inte lika rörig som den förra, eftersom när jag började skriva i den inte visste det med kategorier. Vill inte ta bort den eftersom jag har så många gamla inlägg som jag inte vill förlora, men ja... jag vet inte som sagt. Så skulle bli otroligt tacksam om ni skrek!

Undar om det möjligtvis är någon som har något förslag på vad jag ska rita. Har ingen insperation, men ni kan ju komma med förslag.En äldre avritad bild.

Musik e livet!

Kom precis hem från repningen. Det var bara jag och Nea där idag, för Bea kände sej inte bra. Det gick ganska bra ändå. Vi kom fram till två låtar som vi ska spela. Nirvana -Come as you are och Marilyn Manson -Tainted Love. Ska bli kul ^^
Har köpt nya kläder idag xD Lycklig! En kofta och en kjol. Rea med ^^ Har dock liiite för lite pengar för tillfället. Mitt studiebidrag har inte kommit än heller :( Det brukar komma den 22, eller 23. Imon ska jag kanske köpa nya skor med xP Liknande kängor, fast nättare, kan man säga. Får se.
Haha, hittade M&M på pressbyrån idag. Blev lycklig ändå in i själen. Har tjatat om M&M sen jag var i frankrike. Varför har dom det bara utomlands? Ja, nu har dom det i alla fall på pressbyrån ^^ Dyrt, men det kan det va värt ibland. ;D
Lägger upp några äldre bilder från när jag fotade Hedvig som docka. Tove står för smink och hår, precis som föregående ^^
För övrigt så drogar jag ner mej med Spaceman med The Killers. Ni som inte hört den MÅSTE lyssna på den på youtube, Helt otroligt jävla underbar låt säger jag bara!

Utsuddad


Foto: Jag
Model: Hedvig
Makeup: Tove

Har inte så mycket annat för mej. Det är mat snart så innan dess skriver jag ett inlägg till ;P
Tänkte jag skulle lägga upp dagens och gårdagens photoshop-bild. Vart så länge sen jag gjorde någon mer genomtänkt ps bild så det var dags nu tycker jag. Fick bli från fotona med Hedvig.

Blev ledsen då jag kom på att jag inte har någon sovmorron i morn som jag brukar. Har teater till att börja med ioförsej, så det är ju inte så farligt. Valbar kurs. Sen är det naturvetenskap... förstår inte över huvud taget varför esteterna ska läsa det. Varför behöver vi veta vad de olika jorderna i marken heter, eller vilket löv som kommer från vilket träd. Ganska meningslös information om du frågar mej. Hade jag hellre fått lära mej om psykologi eller någe.
Idag började jag vid halv 10 och slutade vid 12. Skönt. Sen var det ju någon som hade kommit på att vi skulle ha information om IVÄ och Valbar kurs inför trean vid 14.25 så då fick man cykla i racerfart upp till skolan igen... till ingen nytta, för jag fick ingen nyttig information ändå xD Vet redan att jag ska läsa Foto C.
Aja, nu ska jag äta ^^ Hare gött!

VattenbarnRitade denna i julas. Dock bara teckningen. För inte så länge sen hittade jag den, och tänkte att jag skulle tuscha den. Gjorde det, och när det var klart så tänkte jag "äh, va fan. jag färglägger den väl också" xD Jag är inte bra på att rita kill kroppar på fri hand så jag blev riktigt nöjd över mej själv att jag kunde åstakomma denna xP Färglagd med akvarellpennor. Tog kort med den, eftersom färgerna inte hade synts om jag hade scannat in den. Ska köpa en scanner så fort jag har lite skapligt med pengar, men det är inte ofta det.
Ja, nu ska jag ner och titta på när min storebror spelar little big planet. haha, det är riktigt gulligt det spelet  och så är jag udda och underhålls av att titta på när andra spelar spel xP

Inga akvarellfärger här inte...

Ser ut som att det inte blir något målande eller ritande ikväll, för jag hittade inte mammas akvarellfärger >.< Hon ska jämt springa och flytta på alla saker.
Känner lite ångerst för imorn. Dels för att jag har matte, och jag har inte räknat något alls den senaste veckan, bara för att jag har varit ledig/sjuk. Plus att min mattebok typ har bosatt sej någonstans, utan att berätta det för mej. Den är med andra ord borta :/
Har bestämt mej för att slinga håret ljusare föresten. Min kompis går frisörlinjen så har bestämt mej för att hon ska få göra det på mej. Lite billigare, och förhoppningsvis lika snyggt xD Vill ha någon förändring, nu när allt annat bara rullar på som vanligt.
Imorgon har jag foto igen. Vi har mer fördjupning på studiofotografering nu. Har ju hållt på lite med det innan, men då har det mest blivit improvisation när det gäller ljusinställningarna, och så har jag bara använt mej av två blixtar med paraplyer. Nu finns det otroligt många blixtar man kan använda sej av, och riktiga bakgrunder. Det är kul ;D Om vi fotar lite så kommer kanske det upp några bilder. //Lisa

Söndagsmorgon

Hejhej! Känner mej slö, samtidigt som jag är på bra humör xD Mysko. Idag ska jag verkligen försöka rita något. Det brukar bara bli att jag ritar när jag är hos pappa nu, bara för att jag har mina grejer där, men ska nog leta upp mammas akvarell färger och sätta mej och måla lite. Det var ett tag sen. När jag färglägger bilder brukar jag använda mej av akvarellpennor och sen har mamma en finurlig liten pensel där vattnet är i en behållare i skaftet kan man säga, som jag drar ut färgerna med. Då ser det knappt ut som akvarellpennor,


Gammal bild, men denna är i alla fall målad med akvarellpennor ^^

Ny bloggNu har jag börjat använda denna bloggen igen. Får se vad jag tycker om den. Är ju van vid blogspot så får se om det är så stor skillnad på blogg.se. Tycker inte riktigt om att man måste lägga upp bilden på hemsidan innan den kan dyka upp på bloggen. Tycker däremot om att man kan göra kateorier. Lite lättare att hitta i bloggen.
Följ min blogg med bloglovin