Yeaaah!

Härligt härligt! Har två personer som är intresserade av två av mina tavlor. Jag är typen som blir väldigt fast vid mina tavlor, men jag inser ju själv att jag inte kan spara på alla. Just nu står många av dom mot väggen och där gör dom ju ingen nytta. Plus, att om jag säljer tavlor så får jag ju pengar som jag kan spendera på nytt material och nya tavlor och på det sättet utvecklas :D
Så nu när jag är på hugget. Om ni ser/har sätt nån tavla, blyersporträtt, digital illustration eller något annat som ni är intresserade av så hör av er till mej, här eller på min mail: lisa.rydqvist@hotmail.com

Effektivt Lisa!

Idag har jag varit galet effektiv. Lagat mat, och även en matlåda till jobbet imorgon. Jag har storhandlat, så nu är kylen proppfullt. Jag har bakat snickerskakor och tänkte baka bröd, men ska snart ner till allsången i Linnéparken med Bea så det blir lite tight. Imorgon är min semesterveckan över, men det känns helt ok faktiskt. härlig dag! Gillar att få saker gjorda. Dagen känns mer värd då.


Utkast: Jul. 21, 2012

Nu är jag hemma från Norrland igen. Tyvärr måste jag nog tillägga. Har haft en så himla bra vecka, med sol, klättrande på klippor och fiskande. Visst är det skönt att va hemma hos Jocke igen. Har saknat honom!
Försökte uppdatera bloggen lite i Övik, men täckningen i stugan sög, så det gick inte så bra.

Hade den bästa utsikten från min nya favoritplats på den inglasade altanen. Spenderade mycket tid där ;)

Nattligt projekt!

Vi får se om han blir färdig i morgon ;)


Nytt!

 
Har lyckats få tag på mobilt bredband. Idag har jag haft slödag här uppe i Övik. Det är så otroligt härligt här! Jag har suttit och ritat på datorn, på ett nytt porträtt. Här får ni er en sneak peak ;)

Feedback

Blev glatt överraskad när Cissi Wallin (som jag ritade av igår) skrev väldigt fint om min bild på hennes twitter, och sen kommenterade på facebook. Så himla kul att hon uppskattade porträttet. Sånt gör en peppad till tusen!

Cissi Wallin

 
 
Den blev färdig! Det är något med munnen som är fel dock, men orkar inte ändra på det nu. Har suttit i några timmar och pillat på håret och kavajen (De tråkigaste delarna)
Det kommer nog bli en del ritande i Övik, så förhoppningsvis har jag något att visa er när jag kommer hem ;)

Såhär ligger det till...

Dagen började på ett otroligt dåligt sätt. Så nu har jag huvudvärk och känner mej helt orkeslös. På fredag ska jag åka till min moster i Övik, och det kunde inte komma mer passande faktiskt. Tar med mej datorn, men vi kommer troligen hänga i deras stuga för det mesta, och där finns det inte ens täckning till mobilen, så uppdateringen här kommer nog bli ganska dålig, men ni är väl vana nu :P
Ikväll ska jag fortsätta lite på ett blyertsporträtt i alla fall, så ni kanske får er en titt senare ;) Hade