Tjenare 21 minus!Det blir bara kallare och kallare. Det var ett tag sen lilla Växjö hade -21 grader. Hoppas vi smålänningar inte förfryser öronen av oss.
Btw så tänkte jag inviga det nya året med en ny design. Denna är fuul! ^^

Manga

De senaste nätterna när jag inte har kunnat somna så har jag dragit fram några av mina mangapockets. När jag var yngre var jag som besatt, och jag har över 100 stycken som trängs högst upp i min garderob. Förr var manga också det enda jag ritade om dagarna. Denna serien ritade jag för några år sedan. Ritad med tusch, inscannad och skuggad i photoshop. Inte så ihopsammanhängande. Jag hade ganska brått med att rita så storyn blev lite halvdan. Nu känner jag mej i alla fall frestad att göra en ny xD Vi får väl se hur det blir med den saken ;D


KissekattMormors lilla katt Måns (notera att det är en liten flicka) och Thomas. Måns är en så mysig liten tös. Törstar efter en liten katt just nu. Har alltid haft en sen för några år sedan då vi var tvugna att lämna bort min lilla Tussen. Nu är jag i alla fall inte ensam om det. Jag och min storebror har kollat lite på en kull som verkar ganska toppen och vi kämpar för att övertala mor vår. Vem vet. Om en månad kanske vi har en vit liten flicka i vår ägo.

Dan före doppardan!

Hejsan alla glada :D
Imorn är det julafton, och själv sitter jag här i köket och har precis bakat klart den sista julklappen. Mor och farföräldrar är ju så jobbiga att hitta på julklappar till. Dom önskar sej ju inget och har redan allt, så kakor tänkte jag. Det älskar ju alla ^^ Dom blev inte super fina men goda minsan! Hoppas att dom blir glada. För övrigt har jag alla presenter klara, och det är verkligen skönt att slippa springa ner till julstressen nere i staden. Själv började man ju med klapparna för 1 månad sen ^^


Tänkte nog bara önskar er alla en jätte mysig och god jul! Glöm nu inte Kalle Anka klockan 3 och Karl Bertil klockan 7. GOD JUL! :)


...and you keep lying!Dagens fotolektion spenderades framför photoshop, och detta blev resultatet.
Tema: Drömvärld :) Ett tema som är som gjort för Lisa.

Idag ligger det ett (ganska) tjockt lager med vit snö på marken. Det gör så mycket. Märker att jag blir på så mycket bättre humör. Vi får hålla tummarna för att det blir en vit jul i år. Läste i tidningen idag på morgonen att det är ca. 50% chans :S Nu längtar jag som attan till jullovet! Ghaa, jag behöver lov. Jag behöver jul. Och på tal om jul så har jag köpt nästan alla mina julklappar.. har bara de två svåraste kvar. Pappa och storebror. Oh my!


Nu ska jag plugga arbetsmiljö och säkerhet
(den som bestämde att esteter ska läsa denna otroligt tråkiga kurs ska jag personligen slappa till!)
Bye Bye!


Believer


Denna skissen gjorde jag för några veckor sen en kväll när jag inte hade något bättre för mej. Den är gjord med skisspennor, och stiftpenna.

Snön faller ner över Växjö idag. Jag blir så glad :D Den är efterlängtad ska ni veta! Hoppas den inte försvinner nu med en gång bara.
Är ledig idag så ska göra nyttogrejer, som aldrig blir gjorda annars. Sammanställa det jag gjort på mitt projektarbete hittills i en loggblogg, städa rummet (behövs verkligen!) baka morotskaka m.m.

Finalist!

Va kul! Jag kom med i Carolinas fototävling. Tror nog inte jag kommer vinna. De andra nominerade är riktigt bra dom med, men man kan ju alltid hoppas. Ni får gärna hjälpa mej, om ni anser att min bild är värd det.

Ta er en titt!
Nu ska jag ta mej lite kvällste. Ha det fint!


TävlingsbidragNu gör jag ett litet försök på en blogg-foto-tävling. Det kan vara kul att se om man kommer med över huvud taget :) Carolina har en tävling där man kan vinna en reflexskärm, med ett överdrag (Silver, guld, svart och vit om jag inte har fått något om bakfoten.) från tvspelswebb.se.

Temat är "Din bästa bild". Tycker det är jättesvårt att välja ut den bilden som man själv anser är sin bästa. Jag valde att ta en av mina favoritbilder. Jag vet inte om den är min bästa när det gäller fotoregler, retuschering m.m. men den ger mej en frihetskänsla. Fotade den i Frankrikes berg förra sommarn.


Se den en aning större här :)


LuciaIdag blir det åter igen en bild på Lovisa, som ni btw kommer se på tv på söndag (om vi har tur) Luciatåget som sänds på svt kommer ju detta året från lilla Växjö. Från min skola till och med :) och flera av mina vänner är med. Nog är man lite stolt. Dom var verkligen extremt bra. Jag fick gåshud. Min favoritlåt var stjärngosselåten. Hehe. Ni kommer fatta varför om ni kollar på söndag. Och gör det för guds skull! Verkligen otroligt bra!! Dom har övat hela terminen, och det märks.

LilaRetuscherar gamla bilder som har legat och väntat. Detta är från när jag och Lovisa var och fotade. Jag står för make up och hår, vilket jag är ganska stolt över måste jag medge. Speciellt håret som jag har tänkt göra om i en fotografering av projektarbetet. Eller ja, där ska burret vara ännu större och sitta mer mitt på huvudet xD Den som orkar vänta får se (men det kommer bli asm!)

Idag har jag faktiskt varit hemma från skolan. Somnade väldigt sent i natt, och min mage har slått knut på sej själv känns det som. Det är ganska skönt om man bortser från att jag har ångerst för att jag missar skolan. Får i alla fall tid till att jobba på projektarbetet och fixa några fotoarbeten som ska vara inne.
So Long :)

Ja, jag och Nea har då haft skoj i våra dar!Ja, tänkte visa när jag och Nea visar upp vår alvdans. Vi har övat ganska mycket på den så inga pikar nu. Personligen tycker jag vi är ganska grymma. Jag menar, det är ju inte många som kan dansa som vi direkt ;D

Sen har vi ju den dagen då jag och snyggingen Robert Pattison hade snöbollskrig mot Nea, Obama och Einstein. Ja, Lyckliga tider :)
Snyggingarna VS Smartingarna


Gör din egen vetja ;D


Vintrigt värre


Nu är nya designen uppe och vandrar. Lite vintrigare sådär. Kommer nog göra små förändringar på den, men annars är den klar tror jag.
Har btw sätt En julsaga på bio med pappa idag. Den var mysig. Jag vill ha snö och jul nunuNU!

Nu ska jag nana :) Ha det fint!

Pepparkakshus :)Pepparkakshuset som jag pratade om för några dagar sedan är nu klart och här ser ni resultatet ^^ Är ganska nöjd faktiskt.. om man har i åtanke att det är första gången jag gör ett helt eget pepparkakshus. Allt är ätbart på det. Fönserrutorna är gjorda av gelatinblad. Ätbart, fast det är nog inte så gott xP Eftersom jag var envis nog att även sätta ihop det med glasyr så blev det ganska mycket glasyr... en hel del faktiskt, men det är ju bara gott xD

FotobokIdag fick jag hem min fotobok :) Bloggade ju om den och fick då en egen. Var ute i sista sekunden, som alltid och gjorde klart den sista dagen (söndags) Gjorde en askass gif animering av den, men här får man en liten titt av några blad av den i alla fall. Valde att fylla den med foton på människor och platser som betyder/har betytt väldigt mycket för mej.
Ikväll ska jag nog ägna mej åt lite julpyntning på bloggen tror jag ^^ Ni ser att det snöar va ;D