Trådlös


Asså, det hade varit helt lugnt för mej ifall dessa tröjor typ bosatte sej i min garderob... ingen fara liksom. Lugna puckar. När lönen kommer får jag nog ta och beställa hem ett par stycken.
Du hittar dom här :)

 

Min favorit är nog den första eller tredje, även om de två andra är ganska klockrena dom med xD Vilken är din?

Minigroda


Har aldrig sätt en så liten plutt innan. Har ni?
update: Den var nog snarare 10mm :P

Beautiful day

Nikon D40x, Nikkor AF-S DX 35mm f/1,8 G, vit reflexskärm
Modell: Lovisa V


Jag har mängder av bilder som bara väntar på att bli redigerade. Det är asnice och så fort jag får tiden så redigerar jag ett par stycken. Igår blev det dessa. Lovisas ögon är fantastiskt vackra!
Jag har fler bilder på lager, men tror jag sparar lite på dom ;D
Nu ska här ut i regnet och shoppas. Kika in i kväll för troligen dyker det upp något mer ;)

Boho-Chic #2


Poff sa det så kom alla kommentarer med en gång. Tack kära ni för era fina kommentarer :) Ni verkade gilla föregående bild, så här kommer en till från samma serie.
Bilderna är kort och gott tagna vid vattnet. Kort skärpedjup, utan reflexskärm eller blixtar. I redigeringen har jag höjt kontrasterna och ljusat upp bilden en aning för att få mer klara färger och inte en den där grådassiga bilden som man lätt kan råka ut för :)
Fler bilder kommer!

Boho-Chic

Modell: Beata A

Nattlig underhållning. Jag har nu varit vaken i 20 timmar (måste vakna vid 5:00 när jag börjar vid 7 på grund av bussar och skit) men jag känner hur det kliar i fingrarna. Nu har min vän Tove precis beget sej efter lite vin och snack så inget stoppar mej från att sitta och leka i photoshop. Har redan gått över den sömniga gränsen xD
Denna bilden redigerade jag på Beata häromdagen, och jag är väldigt nöjd :) Jag har fått tillbax min fotolust. Den har legat nere ett tag, men nu blir det åka av. Har fullt av bilder som bara väntar på att bli redigerade :)

 


Sommardagar med foto, sol och bad

Nikon D40x - Nikkor 35mm F1,8 - Vit reflexskärm


 

Visan och jag hade lite kvalitétstid tillsammans härom dagen. Bad, foto, sol, blå himmel med molntussar som formade olika figurer, lekfulla kattungar, musik, snirkliga landsvägar och mycket mer prydde vår dag. Den var otroligt fin! Dessutom kom jag hem med kameran full med finfina bilder :)

 

Btw så är det dags för er att börja kommentera igen :)

Servettkonst :)

Detta är den konsten som jag har ägnat mej åt den sista tiden. Servettkonst is tha shit! Om man inte har något att göra, men ändå måste vara beredd ifall det dyker upp något så går det alldeles utmärkt att dra fram en servett och en bläckpenna och rita av sina kollegor :) Uppskattat är det också!

Götet Juni 2010

Vad har Lisa haft för sej på sina 3 bloggfria veckor då...?
I juni for jag och två av mina kära vänner upp till Götet och hade lite semester med konserter, partaj, shoppande och allmänt mys. Kameran fick tyvärr bara följa med på själva resan, och hotellvistelsen, men en och annan bild blev det ändå.

Shrek i 3D

Ikväll har jag en date med träsktrollet ovan. Första gången jag går på 3D bio (jag vet, jag är efter) Kommer bli askalas efter allt jobb :) Är ett stort fan av filmerna, speciellt 1:an och 2:an. Om mitt liv skulle ha filmmusik så skulle absolut den musiken få vara med :)

Back in business


 

Nu är jag tillbax igen, efter nästan tre veckor utan ett endaste inlägg. Tror jag ska hinna underhålla bloggen mer nu också, även om jag jobbar en hel del. Jag har lite nytt fotomaterial att leka med, så det kommer ni få se i veckan. Skönt att ni förstår att det inte alltid är så lätt att hålla igång bloggen :)
Har äntligen skaffat ett minneskort till mobilen (den som fick sej en tur i toaletten x) så jag kan lägga in bilderna på datorn, så lite vardagsskit kommer nog upp då och då också.

 

 

Jag sa ju att det skulle komma en ny design, och det har det minsan! Vad tycker ni?

Det får lov att bli en...

Hej alla glada!
Jag märker att jag inte lyckas så bra med att hålla i gång bloggen nu under tiden jag jobbar. Det är en hel del jobb nu och jag har inte riktigt tid att vara kreativ. Det suger men så är det :/
Ska dock tillägga att detta bara är tillfälligt och om några veckor är jag tillbax, och om jag känner mej själv rätt så kommer jag vara som en tidsinställd bomb, som är laddad med kreativitet som bara kommer forsa ut när jag väl tillåter den, och det vill ni väl inte missa ;D haha. Lovar er att jag kommer vara flitig då. En ny design är redan på ingång och den kommer lagom till comebacken :)

 

Klart att jag kollar mail och kommentarer ändå så det är bara att skriva en kommentar eller maila på irma_91_@hotmail.com om det är något :)
Jag önskar er alla en superbra sommar!