Flytt

På onsdag är det dags. När vi har kommit i ordning mer med lägenheten och hela fadderuttan så kommer det bli mer uppdatering. Just nu har jag inte haft någon tid eller energi till det.
Nu i helgen blir det till att packa. Allt ska ner i lådor och påsar, och alla ömtåliga ting ska slås in i papper och allt ska organiseras så man sen hittar det. Jag har ingen som helst erfarenhet av att flytta, men jag är så grymt pepp! Har inte sätt lägenheten på tre månader nu (om det inte är mer) och det ska bli så spännande att återse den!
Japp. Mer (och roligare) uppdatering kommer när vi har flyttat in. Då kommer jag ha något spännande att uppdatera om med :)

Beata

Det kommer lite nya bilder på Beata titt som tätt. Redigerar dom allt eftersom jag har tid.
Kollade på min gamla bilddagbok och blev lite chockad. Oj vad jag var engagerad och duktig för två år sen. Verkligen inne i mitt fotograferande. Får lite ångerst när jag tänker på att jag inte har fortsatt med det, och så håller jag tummarna för att jag kommer in på fotografin på universitet efter sommaren. Då får jag verkligen chansen att komma in i det igen.
(Nästa vecka blir det flytt. PEPP!!)

Tågluff

Jag saknar att tågluffa med Nean min. Det var spännande minsan. Synd bara att det var i samma veva som jag träffade Jocke, för han sprang omkring i mina tankar för jämnan och jag längtade hem lite.
Vi tog oss en tur till Raisa i Paris, och sen vidare till Simona i Schweiz. Gött som attan.
Bilden är tagen på tågstationen i Danmark, då nattåget till Paris råkade vara två timmar för sent. Taget i ett tågfönster som var i full färd med att lämna stationen.

Sjukling

Jag är ganska sjuk för tillfället och det suger. Har länge tänkt att jag ska framkalla mina gamla analoga rullar från 2:an, och 3:an. Jag har nästan glömt vad som är på dom. Tror jag har hittat ett ställe nu, som inte kommer kosta skjortan, för pengarna mina behöver jag till flytten (som infinner sej om exakt två veckor!!) Just därför suger det balle att jag inte kan jobba och tjäna pengar!

 

Bilder tagna av min morfars gamla kamera. Älskar effekterna som den ger!

 

Förresten så funderar jag lite på vad alla kommentarerna tog vägen. Dom försvann spårlöst när jag bytte tillbax till denna bloggen.

Jag har inga ord...

 

Innan visste jag inte vad jag skulle tro om kärlek. Jag trodde det skulle vara omöjligt att hitta någon där man kunde ge precis lika mycket kärlek till varandra, och tycka om varann precis lika mycket. Det kändes som att det inte skulle kunna finnas en jämn ballans där. Nu vet jag att jag hade fel. Jag hatar egentligen att erkänna när jag har fel, men i detta fallet känns det otroligt skönt!
(Exakt 3 veckor kvar till flytten! ♥)

Så kan det gå

Denna bild (till vänster) var egentligen tänkt som en lite creepy spökbild när den blev klar. Men om man prioriterar jobb istället för skola och ändå ska försöka få godkänt så kan man ju alltid ta en gammal favorit och censurera och göra lite trevligare. Vi skulle göra omslaget till en barnbok.
Jag måste väl säga att jag tycker om originalet bäst ändå.

Konst, konst och ännu mer konst

I går var jag och Jocke riktigt duktiga och städade, tvättade och rensade ut i mitt rum, för om en månad flyttar vi till egen lya. Det var skönt att bli av med en massa skit. Mycket lättare när Jocke är med för då blir jag inte lika sentimental av alla gamla prylar. Insåg igår hur jävla mycket teckningar jag har från 2004-2008. Jag måste ha ritat som en galning.
Sen har vi ju alla mina tavlor som ligger och tar en massa plats. Tror jag har 5 påbörjade och två tomma dukar. Den som jag sitter mest med just nu kan jag tyvärr inte visa. Den är nämligen till en person som kanske läser bloggen ;)
Nu ska jag göra mej i ordning och sticka till tha work. Bye!

Beata

För ett par veckor sen hade jag och Beata en liten fotodate. Den kvinnan gör då allt för konsten. Galet snygg är hon också. Dessutom är hon på Nöjesnytts framsida just nu. så kul att hennes modellkarriär har kommit igång. Vad var det jag sa Bäti ;) Fler bilder är på gång.