Fina livet!

 
 
Ni får en bild på de fina islandshästarna som vi har här ute. Vi brukar gå igenom deras hage när vi är ute på promenad så då blir det ett och annat foto.
Visst är det fint när man känner att man älskar sin tillvaro! Jag önskar att jag kunde stanna tiden här och nu och bara leva som Lisa 21 år hela livet. Bo på Kronobergs folkhögskola, baka kakor till korridorskompisarna, gå ner i målargården och måla, gå ut och gå med människor som jag tycker väldigt mycket om och festa järnet på fredagskvällarna. Jag har bara ca. 3 månader kvar om detta livet, sen är det slut så jag ska njuta till fullo!!

Here I am!

 
 
Igår hjälpte Nikki mej att fota bilder till mitt framtida självporträtt som jag ska måla. Så här blev resultatet efter lite redigering. Idag började jag måla och det går undan som bara den. Om ni vill följa lite steg för steg så kommer det säkert komma upp på min instagram: lisarydqvist om ni inte känner för det så kommer jag säkert lägga upp lite bilder här med ;)
See ya!

Liksom glad!

Gammal bild från 2008 (tror jag)
 
Du vet när tillvaron är sådär perfekt och du trivs till tusen. Du märker att du inte gör annat än att gå runt och le om vart annat. Du märker att du skrattar hela tiden, åt saker som kanske egentligen inte är så jäkla underhållande men du gör det ändå för varför inte liksom.
Så känner jag nu, och jag hoppas det håller i sej för livet leker!

Kroki

 
Så här såg min krokimålning från i fredags ut. Vi har i tre veckor målat kroki med oljefärg och det är himla kul! Fick inte riktigt till det förren denna gången, och det är sista gången vi gör det. Lite tråkigt men vad gör man.
I helgen har jag kalasat, varit bakis och idag har jag varit ute på en långpromenad i solen och ska snart ner i målargården och måla på en tavla som ska vara färdig i morgon. Ute i sista stund. Som alltid!
Ha det nice!