Lite tidsfördriv

Fick ångerst för att jag inte har gjort så mycket på arbetsproverna eller målat idag så därför fick det bli ett självporträtt i photoshop istället. Inte jätte likt, men inte så olikt heller. 

Bitter lista

Jag och min bror kom i går fram till att jag är en ganska bitter människa. Ironiskt nog har jag en "saker jag inte gillar" lista på min mobil som har kommit till under de senaste månaderna. 
Här har vi den.
 
 
Jag gillar inte...
- Människor som röker i busskurer. Tror dom verkligen att människan som står brevid vill andas in deras äckliga rök (som förresten innehåller fler farliga ämnen än den som rökaren själv får ner i lungorna)
- Ljudet från när tandläkaren kretar i ens tänder med vassa verktyg.
- Att alltid vara den som säger hej i facebookchatten. Försöker den andra personen spela viktig eller är hen helt enkelt intresserad av att chatta med en?
- Det dova ljudet från en bas när man ska sova.
- Att klippa med vänstersaxar.
- Att behöva svälja sin spya för att det inte är lämpligt att visa den för resten av omgivningen. (yeah right. Som om det aldrig har hänt dej!!?)
- Kolsyrat vatten. Tycker det smakar som brustabletter, vilket jag inte klarar av att dricka.
- Att åka i långa, branta rulltrappor.
 
 
Nu har jag som tur är börjat på en "Saker jag gillar lista". Vi får hoppas att jag blir lite mindre bitter i samband med den!

Du får mej i ballans!

 
 
Ligger i sängen med pyjamas. Klockan är halv 12, men man får slöa när man har lov! Snart ska jag hoppa in i duschen och göra mej i ordning. Ikväll ska jag äta ute med några vänner på Deluxe. Jag har aldrig ätit där innan, bara festat. 
Innan dess ska jag försöka jobba på som en galning med arbetsproverna. Om jag kommer upp ur sängen vill säga...

Att en liten händelse kan sätta färg på en annars så svart vit vardag

 
Denna veckan har jag lov, men det är så förbannat tråkigt. Visst är det skönt med sovmorgon och att kunna göra sej i ordning i lugn och ro men jag har fått så lätt för att bli rastlös på sistone så det är inget vidare faktiskt. 
I går fotade jag lite egobilder innan min kamera sa ifrån och inte ville mer. Ska ner till staden och lämna in den senare. Den är ju bara en månad gammal så funka ska den ju!

Gustobomb!

 

Missförstå mej inte för jag trivs kanonbra här på mitt kära internat, men jag längtar som tusan till hösten då jag och Gusto ska flytta in i en egen lägenhet tillsammans! Jag vet att jag nog aldrig mer kommer ha en katt som honom och att vara borta från honom är allt annat än kul! Han är ju min lilla bebis! Min bubbe och sötnöt! Jag vet att jag kanske framstår som "the crazy catlady" men det skyller jag på min underbara kisse!!


Whining!

 
Nu whinar jag igen. Denna gången beror det på min jävla mage som värker som bara den. Har haft ont i den i tre veckor och i fredags fick jag äntligen tummen ur och gick till vårdcentralen. Dom stal 8 rör med blod från mej och jag hoppas interligt att dom hittar felet så jag kan få någon mirakeltablett för det! Jag har inte haft tålamod eller ork till att göra så mycket alls pga det. Har sovit, gnällt, sovit, kladdat lite i skissblocket, gnällt, tittat på Harry Potter osv. hela veckan. Nu ska jag sova lite till så kanske jag kan få lite gjort i morgon! God natt!

Snötäckta träd

 
Förra veckan tog jag och Johan med oss våra nya kameror ut i skogen och fotade. Det hade snöat dagen innan så hela skogen var vit och väldigt vacker! Vi gick så klart igenom hagen med islandshästarna. 
Det känns så tryggt att bo här ute. Som i en liten bubbla. Kommer dö lite inombords när jag blir tvungen att flytta här i från.

Självporträtt

Det har varit lite dött på bloggfronten den senaste tiden. Jag har blivit lite sjuk och min mage värker gör jämnan, vilket är ganska frustrerande. Har inte fått allt för mycket gjort i skolan heller men detta är ett par av alla självporträtt som har kommit till under den gångna veckan. Självporträtt är något som vi fokuserar ganska mycket på i denna utbildningen och jag har blivit så mycket bättre på det även om dessa absolut inte är mina bästa. ;)
Ha det fint!


Arbetsprover och magkatarr

 
Idag har jag suttit med arbetsprover till utbildningen hela dagen. Jag har faktiskt varit sjukt effektiv och kommit en bra bit på vägen. Den senaste veckan har jag gått runt med magkatarr och inte fått mycket gjort alls. Medicinen hjälper inte så jag går runt och knarkar Proviva som min snälla mor har försätt mej med. Antar att jag får gå till farbror doktor om det inte går över.
(Kan ni tänka er att lilla Lisa har varit så söt en gång i tiden ;)

Hej hej hallå!

Bilderna från Stockholm ligger fortfarande i kameran. Har inte haft så mycket tid till att checka in dom än eftersom jag har jobbat, men här kommer några itelefonbilder istället.
Lagom random så där, men det är nice! Snart ska jag ha photoshoot med Emma (som för övrigt är på bild nr 2) Det var länge sen men det kommer bli awesome!!