Black&Red

Modell: Beata Björn Foto: Moi

 

En bild som jag inte tror att jag har lagt ut. Man kan ju undra vad jag har gjort för att förtjäna så underbara och snygga vänner. Jag och Beata planerar en ny fotografering snart. Den kommer bli rå, och vi ska gå tillbaka lite till gamla teman. Mer säger jag nog inte än :)

 

Ikväll sitter jag nerkurad i soffan och tjockar mej med Skönheten och odjuret (Den bästa disneyfilmen som gjorts om ni frågar mej) Klockan 10 blir det big brother. Har aldrig tittat på det innan, men detta året var det riktigt roligt faktiskt xD

It's like magic

Modell: Lovisa Foto: Moi
Juni 2011

 

När jag och Lovisa träffades så kollade vi igenom gamla fotograferingar. Faktum är att det är många av dom som jag inte har redigerat klart, så tänkte ta mej ann de nu. Ni som har följt mej ett tag kommer säkert ihåg när jag fotade dessa bilderna. Ni kan hitta fler av dom, och många andra under kategorin Modell.

En kväll med göteborgaren

 

Igår var jag hos hos Lovisa och myste i hennes skog. Det är nästan som terapi att komma ut dit. När man går ut i skogen så hörs inga bilar, och luften är frisk och så härlig att andas in. När jag var liten bodde vi brevid en skog, precis som denna så det blir lite nostalgi.
Bara att få träffa Lovisa var jättemysigt! Vi gick ut i skogen och pratade, sen gick vi hem och lagade mat till Veronica Maggio. Hela kvällen bestod av en massa prat.

 

När kvällen närmade sej natt så skjutsade Lovisa hem mej och vi skämtade om att vi säkert kommer få se både rådjur och älgar, något som vi självklart fick. Fick en liten suddig bild på en av älgarna som vi såg.

Nytt till lägenheten

Första bilden suger lite, men jag kunde inte hitta någon annan från samma vinkel.
Igår var jag, Jocke och mamma på Ikea, och nu har vi piffat upp vårt vardagsrum rejält. Fösta bilden är från när vi var på Ikea förra gången. Ungefär när vi flyttade in. Bild nr två är från igår då vi hade suttit ett bra tag och skruvat, diskat nya tallrikar, pillat i hop lampor och dyligt. Nu stortrivs vi i denna lilla hörna. Mattan passar perfekt till min tavla, och kuddarna :)

 

Idag ska jag träffa Lovisa. Vi ska ut till hennes sagoslott och mysa. Som gamla tider. Lovisa bor numera i Göteborg och vi ses inte alltför ofta så det ska bli supermysigt!

Dumbledore

Kollar på den första filmen av Harry Potter, och så slog det mej att någon hade sagt att det inte är samma skådespelare som spelar Dumbledore i första, och andra filmen som dom andra. Jag kollade upp det (wikipedia in my <3) och visst stämmer det. Richard tänkte först inte ta rollen eftersom att han visste att hans hälsa inte var den bästa, men han tog den efter att hans barnbarn hotade med att aldrig prata med honom igen.

 

Visst är dom rysligt lika, men man ser att det inte är samma person om man kollar extra noga. Speciellt i filmerna. I Den första ser Dumbledor inte lika pigg ut. Sitter mest och agerar mysisk medans han i de andra filmerna springer omkring och får en personlighet.
Riktigt bra ersättare dom hittade!
Visste ni att det var två olika personer?

Pannkakor :D

Gör pannkakor :) Förr gjorde jag pannkakor jämt, men det blir inte av lika ofta längre. Idag fick jag ett ryck och gick till Ica klockan 11 på morgonen. Så olikt mej då jag inte brukar orka göra något innan klockan 13 på dagen, såvida jag inte jobbar. Lat? nää! ;)
Nu är dom klara, och dom blev awesomeness :D Så nu ska jag hugga in!

Fotografik

Här kommer ett par av fotografierna från mitt projekt som jag hade i kursen Fotografik förra terminen. Idag sitter jag och jobbar på med rapporten till den. Jag är galet sen med den, men jag har jobbat så förbannat mycket, och då jag har varit ledig och jag varit lat... kort och gott. Sen har min syn försämrats drastiskt, så jag kommer få glasögon. Ingenting som jag har något emot egentligen, bara det att det är förbannat jobbit att läsa en teoribok när man ser suddigt och får huvudvärk efter några minuter.
Jao. Min dag består alltså av plugg. Men det är skönt att få skiten ur världen :)
(Boken som mormor håller under armen har bl.a. ett och annat med föregående inlägg att göra. Berättar mer senare :)

Nu ska jag titta på 500 days of summer, vila ögonen lite och måla på min nya tavla.


Tattoo

Känner sånn lust att tatuera mej igen. Om jag bara visste vilken tatuerare som kan göra den riktigt jäkla bra så skulle jag göra det på studs. Samtidigt vill jag vänta så att jag inte förhastar mej. Min nuvarande tatuering väntade jag med i 5 år. Men denna känns så klockren, och jag vet att jag aldrig kommer ångra den, but still...

Millou

Jag var inte så mycket för chiuauaor tills min kusin gick och skaffade sej lilla Millou för några år sen. Man smälter lite när hon sitter i knät och vill pussas i ansiktet. Tog denna bilden i går när vi var hemma i mitt "barndomshem". Mormor och morfars gamla hus.
Om man kollar riktigt noga så ser man min spegelbild i hennes ögon.

Karaktärer

 

Igår var min fina vän Nea hemma hos mej och hade sleep over. Nea satt i sin hörna av soffan och ritade, och jag satt i min hörna och ritade. Det började med att jag frågade Nea vad jag skulle rita. Hon sa "en stor mörk kvinna." Det blev karaktär nr. 1. Mama Michelle. Hon är väldigt snäll, men bestämd. Värnar om sina nära och kära.
Därefter var jag tvungen att göra en systerson, Jamar. Jamar är lite mesig, men väldigt snäll. Han gör jämt vad andra ber honom om, men har tyvärr hamnat i lite fel sällskap.
Han har en flickvän som heter Crystal. Crystal är gravid med Jamars barn. Hon är ganska bossig. Michelle hatar henne och kallar henne "skinny bitch".
Ta det med en nypa salt!

 

Hehe det kommer mer :)

Fullspäckat

 

Veckans schema är som den senaste månaden ganska full. Tycker inte riktigt om när jag inte har någon egentid. Visst har jag några timmar då och då när jag kan ta det lugnt, men det är inte riktigt samma sak när man vet att man ska till jobbet några timmar senare. Man kan inte riktigt slappna av.

Idag har jag haft lektion. Vi har fått en uppgift som jag verkligen ser fram emot att göra. Ni får se när det är färdig. Om några timmar ska jag till jobbet, men innan dess ska jag städa, för ikväll kommer Nea och vi ska ha lite tjejkväll hemma hos mej. Sedan ska vi dra ut på favoritstället, Deluxe. Klicka er in på hemsidan så får ni se varför. Om ni är i Växjö så är det nästan att måste att besöka. The Ark's gamla stammisställe.

Ha en fin onsdag!


Old/new portrait

Orkar inte lägga ner mer tid på den, så såhär blev den till slut.
Nu ska jag snart bege mej till jobbet och servera subs till hungriga, bakfulla människor som till skillnad från mej är lediga idag. Aja. Det ska nog gå bra :)

Färglagd

Igår satt jag med denna i en och en halv timme. Självklart gjorde jag misstaget att inte spara, och sen tog batteriet i datorn slut. Jag var inte speciellt glad kan jag säga. Satte mej och gjorde om det fast på mindre än 20 minuter, så självklart blev det inte lika bra som första gången.
Ska fixa till den senare. När jag orkar.
Tänkte ha denna som första blad på mitt Cv. Antingen kommer folk ta det som skrytsamt eller kreativt. Vad tror ni?

Music!

Jag skulle behöva lite tips på inspirerande feel good låtar.
Har ni någon favorit som ni kan dela med er av så skriv jättegärna :) Mer feel good till världen säger jag bara! Musik kan göra underverk för sinnesstämningen!

 

Här får ni en super av mej!

En frusen Lisa

Tråkig bloggning nu, men jag har fullt upp.
Jag ligger nerbäddad i soffan, och tanken på att jag måste tvinga mej upp och gå ut i snön om en stund känns inte speciellt lockande ska ni veta. Den senaste tiden har jag frysit som bara den. Till och med på jobbet där jag springer omkring som en galning och där vi till och med har haft igång en stor ugn. Håller nog på att bli lite sjuk kanske.
Sen har jag fått dålig syn vilket har bidragit med att jag är försenad med skolarbete. Glasögon nästa!
Får hoppas på att det är lugnt på jobbet ikväll, och att jag får lite fritid nästa vecka så jag kan skapa lite.
Hade!