Lite frågot och svar.

Såg att lite frågor har dykt upp i kommentarsfältet, och att många undrar samma saker, så tänkte svara på dom :)

 

 

Svar: Jag jobbar som vårdbiträde på ett ålderdomshem. Kanske inte det jag vill göra i framtiden, men det har gett mej otroligt mycket!! Bilderna är tagna lite här och var. Under min gymnasietid hade jag tillgång till två studios, då jag gick både Foto A, B och C. Så i skolan helt enkelt :) Så såvida jag inte fixar fram en ny studio så är det slut på studiobilder... :(


 

Tänkte att jag skulle göra ett inlägg, så lägger jag upp de andra bilderna ur projektarbetet också :)


 

Jag använder mej av en stompf och vanligt hushållspapper. Har fått lära mej att man inte ska använda fingrarna då det finns fett på dom och det kan vara svårt att sudda ut i fall det skulle bli fel. :)


 

Jag använder Photoshop CS5. Älskar att det är ett så enorm program, med så otroligt många möjligheter. Man lär sej nya saker varje dag!


Nice :)


Jag och min vän Nea vid floden Seine, Paris augusti 2010.

 

Blogg.se's startsida två veckor i rad!! Galet kul! Jätte roligt att ni tycker om bilderna! Resten av PA't kommer nog senare om ni har lust att se :)

Just nu jobbar jag riktigt mycket. Jobbar som vårdbiträde för er som inte vet :) Mitt schema är späckat. Jag bloggar när jag har tid och lust, och framför allt när jag har något att blogga om! Det känns inte speciellt kul att jobba när det är 25 grader och solsken ute, men jag har mycket att se fram emot. Jag och Jocke har planerat en resa till Paris efter sommaren, och jag och min fina vän Nea har kanske tänkt ta en tripp till Berlin. Förra året tågluffade vi oss igenom Frankrike och Schweiz, så vi kör en liten repris. Så som sagt. Jag har mycket att se fram emot :)

The Light in my Soul

 

Gårdagens bilder resulterade i lite sånnthär.

Lovisa är alltid pepp på fotograferingar, och går med på alla mina galna upptåg. Svartmålade pannor och riktigt originella baddräkter från början av 1900-talet (som vi körde på denna gången) är inget ovanligt när det gäller våra fotograferingar.
Bläddra bland kategorin FOTO-modell för att se fler fotograferingar som jag har gjort med Visan.

 

Vad tycker ni? :) Skriv gärna en rad! :)

Kreativt foto

Snart kommer fina Lovisa och vi ska springa ut och fota lite. Har tänkt redigera lite som bilderna nedanför, som var en del av mitt projektarbete. Gudars vilken tid jag la ner på den redigeringen för att få den så som jag ville ha den, men inte helt i onödan som tur va.
Hade som projektarbete att fota modellbilder där jag inspirerades av olika låtar. Jag blev väldigt nöjd med slutresultatet, även om jag jobbade arslet av mej fram ill deadline :)

 


Lägenhetspyssel

Idag har jag och Jocke hängt tavlor och skruvat upp hyllor. Det känns fint att en del av mina tavlor äntligen får komma upp på väggarna. Hade ingen plats för dom när jag bodde hemma hos mamma så det var på tiden.

<


Vi hittade en finfin plats till John, och tavlan som jag målade till Jocke i födelsedagspresent passade utmärkt över soffan.

 


Jockes favoritskivor fick en egen hylla över tv:n.

 


I köket skruvade vi upp en till liten tavelhylla över mina fina burkar där vi ställde mina Parisfynd och lite kryddor.

 

Vi börjar få det ganska trivsamt i vår lilla tvåa nu. När man inte får måla på väggarna så gäller det ju att pryda dom på nått annat sätt :)

:)


Tack så jätte mycket för alla era fina kommentarer! Det värmer något otroligt ska ni veta!

 

Det är många som har frågat om jag tar emot beställningar.
I mån av tid så gör jag det gärna! Om du är intresserad eller bara nyfiken på vad det fotot som du vill ha avritat skulle kosta så är det bara att slänga iväg ett mail till
[email protected]


Angående inlägget under. Klart att det är Foki, Kissie, Blondinbella & Kenza ;)

Bloggare


Jag är så inte gjord för att gå upp klockan 5 en onsdagsmorgon för att jobba...
Detta är i alla fall nästa projekt. Hehe detta är grymt kul xD
Så fort jag har rotat fram mina tuschpennor så får ni se vidare resultat. Har ju precis flyttat så allt är inte på sin plats än.


Ser ni vilka det ska föreställa?

Blogg.se

 

Dagen blev precis lite bättre :)

Veronica Maggio

Blyertsporträtt på A4papper.

 

Igår tog jag mej ann Veronica som försvann i flytten. Nu är hon färdig (tror jag)
Har börjat lyssna mer och mer på hennes album, Satan i gatan. Jag kommer är ju bara ett lyckopiller!!

 

Några närbilder från olika håll.
Säg gärna vad ni tycker! :) Kritik är också välkommet, såklart!

Instagr.am

Mormor & Jocke. Fotat med iPhone 3G Instagram.

 

Jag och Jocke var hemma hos mamma häromdagen. Jordgubbar med grädde. Mumma!
Imon kommer nog ett nytt blyertsporträtt som jag har jobbat på ett tag, när jag känt mej kreativ. Om jag blir klar så :) Av någon anledning så är jag mer kreativ på kvällen/natten. Inte så bra för dagsrytmen ;) Sen är det alltid mest segt i slutet på ett porträtt för då har man bara det tråkiga kvar att rita så det är inte alltid man orkar.

Gusto

 

Jag och Jocke har fått tillökning. Vi är härmed sambo med en mysig russian blue vid namn Gusto.

Den hemska känslan som uppstår när man inte längre kan lyssna på favoritlåten...

 

Kan inte sluta lyssna. Jag hatar att spotify har infört någon sjuk regel att man bara får lyssna på låtarna typ 5 gånger i månaden. Min favorit spellista är helt värdelös...

Så ja... jag antar att jag får vika för utpressningen och köpa mej Spotify unlimited...


Ett år & så mycket klokare!

 

Är väldigt glad att jag inte är den som jag var för ett år sedan. Jag har vuxit så mycket som person under detta året efter studenten. Jag har lärt känna mer om mej själv bättre än vad jag har gjort under hela mitt gymnasieliv.
Jag är mer självsäker och jag älskar mitt liv!

 

Om jag ska vara ärlig så har jag hittills brytt mej ganska mycket om bloggen. Om antal prenumeranter på bloglovin, kommentarer m.m. Jag har bestämt mej för att skit i allt sånt. Detta är min blogg och jag skriver i den för min skull! Klart att jag blir superglad för kommentarer, eller om det är många som visar att dom tycker att bloggen är bra, men det finns absolut viktigare grejer här i livet att lägga energi åt än att få ångest för en blogg. Och det är mest en påminnelse till mej själv. Punkt!

Tattoo

Källa: weheartit

 

Nästa tatuering...
Jag vet precis vad jag vill ha, och jag vet precis var jag vill ha den.
Frågan är bara vem som ska få göra den på mej och när. Inte vem som helst, när som helst. Detta konstverk måste bli unikt och speciellt.

Lägenheten

Vi börjar komma i ordning nu i alla fall :)

Old stile!

 

Ny design nu då. Har haft den andra i en halv evighet så det var dags tycker jag. Den kommer bli mer tillpiffad med tiden, men den är lite mer "old stile" nu och det tycker jag om :)

GLOBE!

 

Idag kom min bror förbi en runda, och han hade med sej en superfin inflyttningspresent!
Som tack fick han smaka på min improviserade kyklingpaj, som blev jäkligt god!

Sjung om studentens lyckliga dar...

Om två dagar är det exakt ett år sen jag tog studenten. Jag måste erkänna att jag är riktigt avundsjuk på detta årets studenter. Dom har ju allt det roliga kvar. Jag skulle kunna göra det tusen gånger om. Det går inte att beskriva känslan innan man springer ut. Adrenalinet pumpar på som aldrig för. Jag har aldrig haft ett sånnt lyckorus innan i hela mitt liv. Och balen sen. Man kände sej som en prinsessa! Fan va kul det var!

 

Så om du är en av dom som tar studenten i år. NJUT, SLÄPP LOSS OCH HA SÅ JÄKLA KUL SOM DU BARA KAN!

Sommartider

Modell: Beata
Ännu en bild från fotograferingen med Beata. Tryck på bilden för att se den större. Tycker den ser så härlig somrig ut. Nu ska jag dega ner mej i våran fina nya soffa, brevid min fina pojkvän och redigera bilder från min och Beatas senaste fotografering :)

Frukost

Vaknade idag och var så otroligt sugen på jordgubbar, så det fick bli en cykeltur till affären :)

Sena redigeringar

Beata, Juli 2010

 

Ja, det är riktigt illa att jag inte har lyckats redigera klart alla dessa bilder på Beata från förra året, men vad ska jag säga. Först kom jobbet i vägen, sen glömdes dom nog bort lite. Nu har jag i alla fall satt klorna i dom och är helt färdig. Det kommer upp en då och då när jag känner för det :)
Nu ska jag cykla till affären och köpa frukost.

Beautiful View

Detta är vad vi blir bortskämda med varje morgon, eftermiddag, kväll & natt. Idag har jag och Jocke varit superduktiga och monterat ihop en soffa och tv bänk samt tvättat 4 omgånger tvätt. Nu har vi bara tre garderobshyllor kvar sen kan vi äntligen börja komma iordning :)

I full fart.

En massa att stå i nu. Vi har plastpåsar, kläder och grejer överallt. Imon bär det av till IKEA för att införskaffa en soffa och tv-bänk. Det är som min käre broder sa. Ett hem utan soffa är som en bikupa utan honung.
Btw så har vi verkligen världens finaste utsikt. Bilder kommer :)