Kreativ reklam



Såg denna videon och tyckte den var så... söt att jag var tvungen att lägga upp den :) Bara jag som hoppar till i mitten av den?
Bloggen är under renovering som ni kanske ser, men den är nog på fötter snart igen.

För min del blir det skola igen imorn och ser inte fram emot det speciellt mycket. Skulle lungt kunna vara ledig i en månad till xD men det ska bli kul att träffa alla fina människor igen, sen har jag ju några fotograferingar i veckan (troligen) Så det kommer nog liva upp det.


SvartVitt


Modell: Beata A


Lägger ut ännu en bild såhär på kvällskvisten. Denna i svartvitt.
Vet inte vad jag ska skriva mer, så vi låter bilden tala för sej själv :)


Btw.
Ni kan ju ta er en titt på Beatas nya bloggdesign som jag har gjort. Den är inte helt klar, men tror den kommer bli riktigt nice :)

1700-tal

Modell: Beata A

Idag blev det foto ute i det kalla med Beata. Sitter nu här och redigerar, men har knappt något minne kvar på datorn, så får nog ta och fortsätta med det i skolan (om inte den där datorn vill flytta hem till mej vill säga :)

Vad tycker ni?

Clown


Kladdade lite i Photoshop denna afton. Det blev en... clown. Inte välgjord på något sätt, men finner den ändå en aning charmig :)

Macbook Pro


De senaste månaderna har jag haft funderingar på att köpa hem denna lilla gobiten till mej själv. Den är dyr som attan, men det är den värd! Om jag känner mej själv rätt så kommer jag inte kunna hålla tassarna borta och springer ner och köper den nu under lovet. Faktum är att jag aldrig har haft en egen dator, men nu när jag ska köpa min egna så är Mac ett måste! Längtar!! :D


Har ni en mac hemma eller kör ni med PC?


Photoshop tips?

Tänkte att jag skulle uppdatera i min kategori Photoshop tips, som har legat på is ett tag. Endel har undrat om jag kan redigera era bilder, och det kan jag tyvärr inte, men det skulle vara jätte kul om jag kunde hjälpa er att göra det själva!

Är det något speciellt ni vill lära er, eller någon idé som har cirkulerat runt i huvudet på er, så ut med det bara :) Jag är öppen för alla förslag!



Ta en titt under Photoshop och Melankoliskt ifall ni vill kolla in mina tidigare skapelser.

Dollface


Modeller: Tove & Lovisa
Hår, Smink & Assistent: Elin
Foto: jag


Har varit väldigt slapp med redigeringen på denna fotograferingen, men idag tog jag mej i kragen, och det blev hel okej. Fick en bild klar i alla fall... (sen får vi se om jag redigerar mer på den senare :)
 
Vad tycker ni?


It's kind of glowing



Yay! Jag har fått låna en blixt över lovet, and that's sweet! Nu ska jag sätta mej och leka lite med den. Lära mej inställningar och skit (kan ju inte va så svårt) för på fredag planeras en fotografering. Den inkluderar Tove och vatten. Mer säger jag inte :) Bye Bye!

Fettisdagen!



Idag bakade jag och mina homies. Självklart blev det semlor (det känns lite självklart av någon anledning ;) Ghaa!! Älskar semlor! Semlor åt världen säger jag bara!


Ni missade väl inte semlan idag gott folk?

New



Som ni ser så har bloggen ett nytt utséende. Har fått många fina komplimanger för den förra, men tänkte att det var dags för lite förändring, även om den inte är slående. Det var dags att få in lite konst i den med, för bloggen är ju trots allt till hälften konstblogg :)
Sen får vi ju se hur länge denna får vara kvar. Jag brukar jämt vara otålig och byta när jag får tiden till att göra en ny ;D

Vinter


Jag kan inte låta bli att längta lite smått efter våren och sommaren. Att sitta vid Växjösjön i solsken, med fötterna i vattnet slår verkligen det mesta, men samtidigt så vet jag att jag kommer sakna denna vintern. Det är så otroligt vackert och väldigt mycket snö i år. Jag ska nog försöka njuta lite mer av vintern innan våren får komma :)


Animering



Alla konstnärer jobbar på olika sätt, och såhär gör jag. Brukar börja med ögonen, näsan och munnen, sedan tar jag alla tråkiga delar på slutet (det är därför koftan inte är ritad på bilden xD) Jag är värdelös på hår.. försöker öva, men det är så förbannat tråkigt. Olika där också såklart. Min kompis älskar att rita hår. Nu ska jag i alla fall försöka kämpa med koftan ett tag, och fixa ditaljer.. Lägger upp slutresultatet senare.
Nån gång ska jag lägga ner en hel dag på att rita ett asgrymt porträtt.. Avundas de som klarar av det. Hur har man tid och energi liksom xP Mina tar 4 timmar... max!

alla ♥ dag

Hoppas ni får en supermysig dag, och att ni spenderar den med någon ni tycker om! Själv spenderar jag den med min valentine. Skissblocket ♥


Ni kan få en liten...

Haha mina skisser ser jämt så läskiga ut innan jag hunnit fylla i ögonen x)

Tavlor



Dåliga bilder men här ser ni i alla fall vad jag håller på med på målerilektionerna. Idag satt jag och målade en stund. Det är mysigt! Vi esteter har alla våra estetiska ämnen på en skola som heter Norrtull. På bottenvåningen hittar man några musikelever, textileleverna och keramikeleverna och på andravåningen håller musikeleverna till och på översta bild & form och i två byggnader utanför går teater och dans. När man sitter och målar i ateljén så hör man ibland musikeleverna sjunga och spela.
Idag satt jag i min ensamhet och målade lite på Spaceman (den åt vänster) och rätt som det var började någon spela piano nere i Aulan. Jag rös i hela kroppen. Jag tror jag aldrig har njutit så av att måla. Ett magiskt ögonblick!

Nu måste jag plugga :(


Vinnaren!



Idag drog jag vinnaren av porträttet som jag lottade ut förra veckan. Klippte ut mängder av små gröna lappar och skrev allas namn på, sen drog jag en random lapp och vinnaren blev *trumvirvel* Karin och Frasse :) En liten utmaning för mej eftersom jag aldrig har ritat en kanin innan, men det kommer bli skitkul! Grattis :D

Ni andra ska inte hänga läpp för det, för jag har nämligen kvar alla mina lappar (hehe) och när jag känner att jag inte har något motiv att rita så drar jag helt enkelt en ny grön lapp :)

Filmbomb!

Så gott folk :) Dålig uppdatering de senaste dagarna. Har haft lite annat för mej, men i helgen ska jag försöka bidra med något skoj :) Imorn är det fredag, sen är det lördag och då drar jag vinnaren i utlottningen. Det är inte försent att anmäla sej :) Tills dess vill jag tipsa er om några filmer som jag verkligen tycker att ni ska se!



Avatar: Den omtalade filmen som är skapad av James Cameron, som även har gjort Titanic. Den är verkligen inte överskattad, och absålut värd att se på bio! Tror inte jag överdriver när jag säger att det är den bästa filmen jag sätt :)
Amelie från Montmartre: Denna filmen har jag tjatat om innan, och vid det här lagret så har nog de flesta sätt den, för den är gammal now days, men för er som inte gjort det. Se den! Lyckopiller gånger 1000!
Tjenare kungen: En svensk film som är för härlig! Jag kan den utantill för att jag jämt sätter på den när jag ritar, läser eller gör läxan. Får en att önska att man bodde i Göteborg under 80-talet klädd som punkare :)
Dancer in the dark: Den första och enda filmen som jag har gråtit till, och då storbölade jag verkligen. Otroligt fin. Vill ni ha en "gråta-till-filmer" kväll så är denna ett måste. Islänska sångaren Björk spelar huvudrollen.


Underbara filmer :)


Ett par porträtt



Här har ni det färdiga resultatet av mammas födelsedagspresent som föreställer hon och mormor :) Hon blev jätte glad och överraskad, och satt och stirrade på den hela morgonen. Tyvärr har jag ingen bild på fotot jag ritade av på denna datorn. Det lär dyka upp med tiden.

Igår sa det puff så var Lisa förkyld. Näsan och ögonen rinner. Det suger lite smått, men jag överlever nog ska ni se. Sitter och sucktar efter sommarjobb, eller jobb över huvud taget. Efter gymnasiet lär det behövas. Så nu ska jag fortsätta vara duktig och skriva cv. Hade fint allihop!