Fråga


Har några frågat, och det kan kanske vara kul för er att veta eftersom jag skriver så mycket om mitt projektarbete i bloggen.

Att jag håller på med foto är det nog ingen som missat. Eftersom projektarbetet innebär väldigt mycket arbete så ville jag hålla på med något som jag brinner för. Jag har inriktat mej på modell/mode, och porträttfotografering, och mina bilder har teman efter olika låtar, plus att skriftligt redovisa hur mycket mina fotograferingar skulle kosta om jag jobbade som ett företag. Tanken var väl från början att jag skulle ha en fotoutställning med alla foton, men frågan är vart. I värsta fall får jag göra en fotobok, men det är ju inte lika kul, för då får jag inte dela mina skapelser med världen :)


Jag gör ju såklart inte allt själv. Jag har en bunt begåvade vänner som hjäler mej med lite allt möjligt. (inkluderar inte bara dom på bildern ;) Dom gör allt från att modella i 10 minusgrader och hålla den enorma reflexskärmen, till att sitta och sminka modeller i två timmar. Tack underbara! Utan dom hade detta blivit så mycket svårare!


Mer än så får ni inte veta just nu. När det är klart (om ungefär 2 månader) så kan jag nog göra en liten redovisning för er ;D


Kommentarer
Emilie säger:

Jag är ju klar med mitt projekt sedan ett och ett halvt år tillbaka, men jag skrev en bok :)

2010-03-23 | 23:47:11
Bloggadress: http://vintertroll.blogg.se/
Mikaela Urbom säger:

ÄLSKAR verkligen bilden längst ner!

2010-03-24 | 10:51:47
Bloggadress: http://mikaelaurbom.blogg.se/
em säger:

sv: haha jag får väl sätta mig o göra ett påskigt pepparkakshus då kanske :)



Underbara bilder btw:):)

2010-03-24 | 22:57:13
Bloggadress: http://glasfjarilen.blogg.se/
Denise säger:

Gillar den med hatten!



Jag håller på att spela in en skiva som projektarbete:)

2010-03-26 | 18:57:11
Bloggadress: http://sayglamour.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback