Från skiss till resultat

 

Oavsätt om man fotar, målar, skriver musik m.m så har man ganska ofta en idé i skallen hur man vill att resultatet ska bli. Jag brukar alltid bli så nöjd med mej själv ifall jag lyckas pricka det. Förra året var jag ambitiös nog och gjorde skisser till alla mina fotograferingar. Hittade just denna skissen som jag gjorde till Den lille kökspojken affischen (musikal) Lite nöjd är jag minsan över hur likt det blev :)
Rekommenderar faktiskt att man gör lite skisser och anteckningar om man har en fotografering inplanerad. Det underlättar verkligen om man har den väl genomtänkt innan man börjar sminka, välja kläder, (ljusätta) och fotografera.

 

 

Annat exempel. Kom precis på att ni troligen inte har sätt det fotot innan heller :) Här blev slutresultatet inte precis som jag hade tänkt mej det. Det blir inte alltid som man vill.. men det behöver inte vara något negativt ;)

Kommentarer
Hanna säger:

Hej! Jag tänkte passa på att önska gott nytt år och tipsa om min blogg som du hittar på http://wordsbyme.se. Där kan du läsa om mitt 2010, mina senaste shoppingfynd, vad som hänt i bloggvärlden under året osv.. Ha en trevlig kväll!

2011-01-01 | 19:08:55
Bloggadress: http://wordsbyme.se
Art By Tina/Tina Axelsson säger:

Kreativt och smart sött att sätta fart på idéerna. jag gör på liknande sätt i mitt jobb.



Nedersta bilden till höger i din header, med den tecknade räven - helt underbar!!!

2011-01-01 | 20:37:29
Bloggadress: http://trueborn.blogg.se/
Felicia :) säger:

HA EN FIN DAG :*

2011-01-10 | 11:12:01
Bloggadress: http://feliciahaldens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:

Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback